Soluţii eficiente pentru a te bucura de sexul la menopauză

meno.jpg

Soluţii eficiente pentru a te bucura de sexul la menopauză
Menopauza este finalul oficial al fertilităţii unei femei
foto: 123RF

Menopauza este finalul oficial al fertilităţii unei femei, odată cu ea venind şi ultima menstruaţie. Se strecoară în vieţile reprezentantelor sexului frumos la vârsta de 50 de ani, însă poate avea loc cu ani mai devreme sau mai târziu.

Menopauza înseamnă şi că organismul unei femei produce mai puţin testosteron, iar nivelul de estrogen scade, ceea ce duce la pierderea apetitului sexual, afectând în acelaşi timp şi lubrifierea naturală a vaginului. Din această cauză, sexul poate crea un disconfort, însă soluţia în acest caz este destul de simplă.

Pentru a putea trece peste acest hop, preludiul, masajele senzuale şi chiar masturbarea trebuie să dureze mai mult timp, tocmai pentru a nu se crea acel disconfort. În plus, dacă în tinereţe nici nu te gândeai să foloseşti lubrifiant, acum ţi-ar putea deveni cel mai bun prieten.

Pe de altă parte, aveți la îndemână tot felul de variante pentru ca sexul la menopauză să fie satisfăcător. De exemplu: plimbările în aer liber, o dietă echilibrată care să prevină luarea în greutate, tot felul de activități fizice ușoare, vă vor menține în formă și veți avea o dispoziție bună pentru a face sex.

Totodată, cu menopauza nu vei mai avea menstruaţii, astfel că vei scăpa de durerile enervante, vei putea face sex oricând şi nu va mai exista teama de sarcini nedorite.
 

Loading...

Citește și