Soluţii eficiente pentru a reduce stresul în relaţia de cuplu

imbratisare.jpg

Soluţii eficiente reduce stresul  în relaţia de cuplu
Nu există relaţie de cuplu fără probleme, însă dacă vă iubiţi şi vreţi ca totul să meargă cât mai bine, înlăturaţi orice efect negativ al neînţelegerilor dintre voi
foto: 123RF

Situaţiile mai stresante din relaţia de cuplu îşi pot găsi rezolvarea dacă partenerii încearcă să discute şi să se apropie mai mult unul de celălalt. Însă, activitatea intimă nu este singurul contact fizic care reduce stresul şi îmbunătăţeşte starea generală a oamenilor.

Unele studii au demonstrat că nu doar femeile, ci şi bărbaţii sunt mai fericiţi când se îmbrăţişează. Organismul lor înregistrează un nivel mai ridicat de oxitocină în momentul unui astfel de gest, acest hormon fiind responsabil pentru starea de bine şi contribuind la reducerea stresului.

Cu siguranţă nu există relaţie de cuplu fără probleme, însă dacă vă iubiţi şi vreţi ca totul să meargă cât mai bine, înlăturaţi orice efect negativ al neînţelegerilor dintre voi. Mai mult, ţineţi minte că problemele din relaţie îşi pun amprenta şi asupra sănătăţii, deci cu atât mai mult, aveţi suficiente motive pentru a evita certurile şi pentru a convieţui fericiţi.

 

Loading...
 
 

Citește și