Situaţii care pot încheia o partidă de sex în cel mai ruşinos mod

ima.jpg

cum se poate incheia rusinos o partida sex
Femeile au experimentat senzația de aer prins în vagin care duce la producerea unui zgomot asemănător eliminării de gaze
foto: 123RF

Sexul este cel mai frumos şi intim lucru care se întâmplă între parteneri. Dar asta nu înseamnă că este scutit câteodată şi de situaţii mai puţin plăcute sau jenante. Iată care sunt unele dinte cele mai ruşinoase momente de la sfârşitul actului sexual.

Penis prins în fermoar

Penisul prins în fermoar este unul dintre cele mai întâlnite accidente sexuale rușinoase dar și foarte dureroase care se poate întâmpla bărbaților. Este recomandat să nu vă grăbiți să ajungeți la actul sexual, până când nu v-ați asigurat că fermoarul este deschis așa cum trebuie, pentru a nu avea parte de incidente.

Obiect blocat în rect

Persoanele nonconformiste care vor să exploreze sexualitatea la maximum au obiceiul ca din când în când să-și introducă în rect tot felul de obiecte, unii o fac din curiozitate, alții pentru a se masturba și a ajunge la orgasm. Dar se întâmplă ca în unele situații aceste obiecte introduse să rămână blocate în rect şi să vă pună într-o situaţie jenantă. Persoanele aflațe în această situație ajung de multe ori la spital.

Zgomote stânjenitoare

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos au experimentat senzația de aer prins în vagin care duce la producerea unui zgomot asemănător eliminării de gaze. Femeile consideră că este unul dintre cele mai  rușinoase momente în timpul sexului care le pun în ipostaze delicate. În această situaţie, nu trebuie să se facă glume pe seama experienței neplăcute, ambii parteneri ar trebui să treacă repede peste momentul stânjenitor.

Penis captivus

Penisul captivus este poate unul dintre cele mai ruşinoase momente de la sfârşitul actului sexual. Se manifestă prin încleștarea mușchilor vaginali, care prind captiv penisul, sângele nu mai circulă în organul genital, acesta rămânând în erecție și, prin urmare, imposibil de retras din vagin. În această situație se ajunge la spital pentru a se interveni medical în destinderea mușchilor vaginali.

Obiect blocat în vagin

Unele cupluri folosesc în timpul jocurilor erotice tot felul de obiecte pe care și le intoduc în propriile orificii cum ar fi: fibratoare sau jucării destinate exclusiv activirăţii intime. Dar se întâmplă ca aceste obiecte să rămână blocate, de exemplu, în vaginul femeii, iar din cauza acestor accidente să se intervină medical pentru a fi scoase.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1