Simţi că poziţia clasică te plictiseşte? Iată cum o poţi condimenta

missssss.jpg

pozitia clasica misionarului plictiseste
Poziţia clasică este o ipostază intimă care permite săruturile, conversaţia, contactul vizual şi mângâierile
foto:123RF

Toată lumea cunoaşte poziţia misionarului, tocmai fiindcă este una dintre cele mai naturale posturi care există. Femeia stă confortabil pe spate, iar bărbatul stă între coapsele ei desfăcute, sprijinindu-se pe mâini sau coate: este o ipostază intimă care permite săruturile, conversaţia, contactul vizual şi mângâierile.

Bărbatul domină uşor, ceea ce se potriveşte cu psihologia celor mai multe cupluri. Dezavantajul poziţiei clasice vine din faptul că mişcarea este restricţionată.

Condimentarea poziţiei clasice presupune adăugarea unei perne confortabile şi groase sub fundul partenerei. Nu numai că vulva ei este mai ridicată şi permite un cunnilingus mai bun, dar bărbatul poate să se aplece sau să se lase pe un genunchi cu celălalt picior întins în spate pentru  o penetrare mai puternică şi mai versatilă. Femeia este de asemenea, mai liberă să se mişte, din moment ce bărbatul nu-şi mai sprijină toată greutatea pe ea.

 

Loading...

Citește și

 • probleme natura sexuala

  Afecţiunile de natură sexuală sunt şi acum un subiect considerat tabu de cele mai multe persoane. Disfuncţiile erectile sunt principalele probleme cu care se confruntă bărbaţii, în special cei trecuţi de 40 de ani. Aceştia refuză de multe ori medicaţia sau, şi mai grav, nu merg la medic, temându-se de un eventual eşec al propriei sexualităţi.

 • greseala cupluri relatii

  Pe măsură ce sunt de mai mult timp împreună, partenerii de cuplu tind să se plafoneze în ceea ce priveşte relaţia intimă. Deşi ar fi uşor de crezut că odată cu trecerea timpului şi a creşterii încrederii reciproce, un cuplu devine mai relaxat şi mai receptiv la nou, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

 • orgasm partenera mimat

  Mimarea orgasmului este o practică foarte des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg femeile mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul sau nu vor să-şi supere, respectiv să-şi jignească partenerii care se dau de ceasul morţii să le aducă în al nouălea cer.

 • vorbiti deschis intimitate

  Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1