Simţi că nu eşti înţeleasă de partener? Caută soluţii pentru a rezolva această problemă

opiu.jpg

Simţi că nu eşti înţeleasă de partener
Sunt momente în care unul dintre parteneri simte că celălalt nu îl înţelege
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă o relaţie merge sau nu, depinde doar de noi. Ea este formată din doi oameni cu liberul arbitru şi cum ne comportăm unul cu celălalt determină dacă o să fim împreună în continuare sau nu.

Sunt momente în care unul dintre parteneri simte că celălalt nu îl înţelege, fie pentru că nu acordă suficientă atenţie lucrurilor pe care i le comunică, fie din multe alte motive. Dacă observi problema de la început şi reuşiţi să o rezolvaţi împreună, acesta este un lucru bun.

Problemele ar putea să apară dacă situaţia rămâne neschimbată, dacă sentimentul că nu te înţelege persistă şi nu faceţi nimic în acest sens. Deşi, poate, la suprafaţă totul pare în regulă, în realitate lucrurile ar putea să fie mai complicate. O astfel de situaţie, poate duce, în timp, la ruperea legăturii voastre emoţionale, care este foarte importantă în cadrul unui cuplu.

Dacă simţi că vocea nu îţi este auzită, dacă simţi că nu te înţelege, ar fi bine să cauţi o soluţie pentru această problemă. Ceea ce pare la prima vedere inofensiv, ar putea, mai târziu, să se transforme într-o relaţie problemă.

Loading...
 
 

Citește și

 • cum sa cuceresti iremediabil orice barbat

  Când vrei să cucereşti iremediabil un bărbat nu trebuie să dezvălui prea mult, dar nici prea puţin. Această regulă se aplică atât din punct de vedere vestimentar, cât şi comportamental. În ceea ce priveşte hainele, trebuie să faci un compromis între dezvăluirea atuurilor tale fizice şi păstrarea unui mister sexy.

 • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

  Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

 • Cum pot rezolva divergenţele relaţia de cuplu

  La începutul unei relaţii, cele mai multe femei sunt tentate să facă sacrificii în numele iubirii, renunţând la propriile aspiraţii pentru a-l face fericit pe partenerul de viaţă. O legătură pe termen lung nu poate însă funcţiona în acest mod.

 • Sfaturi bucura împreună partenerul plăcerea orgasmului simultan

  Pentru a atinge orgasmul simultan nu ai nevoie de o tehnică deosebită în dormitor, ci de o comunicare impecabilă cu partenerul de cuplu. Se spune despre orgasmul simultan că este una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1