Siguranţa în relaţie poate duce la nepăsare. Ce este important să faci?

pinct.jpg

Siguranţa în relaţie poate duce la nepăsare
Este foarte important să păstrezi aprinsă scânteia pasiunii, chiar și după mulți ani de conviețuire cu partenerul
foto: 123RF

O prea mare încredere în relație și în partener poate duce la nepăsare. Adică, nu-ți mai dai tot interesul pentru a-l cuceri, crezi că este deja al tău și nimic nu vă poate despărți.

Este un lucru extrem de frumos, însă această siguranță și cunoaștere a celuilalt riscă să aducă și ceva nedorit: plictiseala în cuplu.Trebuie să știi că siguranța nu poate înlocui intimitatea, pasiunea și bucuria pe care le simțeai la începutul relației. Plictiseala, dacă apare, riscă să distrugă iubirea și sentimentele frumoase pe care le aveți unul pentru celălalt.

Aşadar, este foarte important să păstrezi aprinsă scânteia pasiunii, chiar și după mulți ani de conviețuire cu partenerul. Bucuria, atracția, dorința nu trebuie să dispară niciodată, iar celelalte sentimente, de prietenie, intimitate, care apar în timp, trebuie să le completeze pe acestea, nu să le înlocuiască.

Loading...

Citește și

  • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

    Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

  • sarcina sex lucruri nestiute

    Este bine să ştiţi că sarcina nu constituie o perioadă în care să renunţaţi la sex. Dimpotrivă, abordează fiecare fază într-un mod pozitiv.

  • Lipsa de sprijin a partenerului poate afecta calitatea vieţii de cuplu

    De foarte multe ori, viața o poate pune pe femeie în fața unor provocări și dificultăți pe care nu le-ar fi putut anticipa niciodată. De aceea, în cele mai grele momente este vital pentru aceasta sprijinul partenerului de viaţă. Dacă în această situaţie, ea nu poate conta pe bărbatul de lângă ea, poate ar trebui să se gândească mai bine la relaţia lor.

  • Te-ai întrebat vreodată de unde vin fanteziile tale sexuale şi ce înseamnă? De ce pe unii îi excită ceva în timp ce pe alţii îi lasă rece. Răspunsurile pot veni de la experienţele din copilărie şi din mintea ta.