Şi tu poţi avea orgasm. Află cum poţi să ajungi mai repede la climax

orgasm.jpg

Afla cum poti sa ajungi mai repede la climax
Pentru a ajunge mai repede la climax este important să te simți pregătită atât fizic, cât și psihic
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Chiar dacă o parte dintre reprezentantele sexului frumos au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă.

Pentru a ajunge mai repede la climax este important să te simți pregătită atât fizic, cât și psihic, așadar, nu renunțați la preludiu până când nu simți că ești excitată îndeajuns. Pentru asta trebuie stimulate cât mai multe zone erogene şi acordaţi mai multă importanţă gesturilor tandre, deoarece au un rol important în obţinerea orgasmului..

Dacă poziţia pe care o puneţi în practică îi oferă bărbatului şi posibilitatea de a-ţi mângâia sânii, îndeamnă-l să facă şi acest lucru. Să nu crezi că va fi indigant de micile îndrumări. Până la urmă îţi va fi mult mai uşor să atingi orgasmul atâta timp cât toate simţurile tale o vor lua razna. Acelaşi lucru îl poţi face şi tu. Când eşti deasupra lui, poţi foarte uşor să-ţi stimulezi clitorisul cu mâna, de exemplu.

Amândoi trebuie să vă gândiţi mereu la noi provocări şi să discutaţi ce vă face plăcere. Comunicarea este un pas important pentru a ajunge mai ușor pe culmile plăcerii. Așadar, spune-i partenerului care sunt nevoile tale și dați frâu imaginației.

Loading...

Citește și

 • relatie armonioasa sfaturi cuplu

  Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie, probabil v-aţi dat seama că nu e uşor sa aveţi o legătură armonioasă, de durată, fără ceva efort. Sfaturile din articolul de mai jos, vă vor ajuta să menţineţi armonia în viaţa de cuplu.

 • ce trebuie facă femeie pricepută sex viziunea unui bărbat

  Întotdeauna un bărbat va aprecia în dormitor o femeie cu imaginaţie care este dornică să pună în aplicare tot ce îi trece lui prin cap. Cu alte cuvinte, dacă îi îndeplineşti fanteziile, eşti femeia visurilor lui. În acelaşi timp, vrea ca şi tu să ai preferinţe în pat şi scenarii după care să tânjeşti. Aşa că pune-l pe jar cu momente spontane, inedite şi care să vă satisfacă pe amândoi.

 • Dorinta au aproape toţi bărbaţii în pat

  Reprezentanții sexului puternic au tot felul de dorințe sexuale pe care nu îndrăznesc să le aducă în discuție cu partenerele de viață, de frică să nu fie catalogați drept perverși. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. În articolul de mai jos aflaţi ce vor unii bărbaţii să le facă femeile în mod deosebit atunci când sunt în intimitate.

 • Moduri subtile bărbat arată iubeşte

  Reprezentanţii sexului puternic sunt recunoscuţi pentru faptul că nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele faţă de o femeie. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el.