Sfaturi pentru a te bucura împreună cu partenerul de plăcerea orgasmului simultan

simultan.jpg

Sfaturi bucura împreună partenerul plăcerea orgasmului simultan
Se spune despre orgasmul simultan că este una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului
foto: 123RF

Pentru a atinge orgasmul simultan nu ai nevoie de o tehnică deosebită în dormitor, ci de o comunicare impecabilă cu partenerul de cuplu. Se spune despre orgasmul simultan că este una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

Dacă femeia are prima orgasm, nu este nicio problemă. Dimpotrivă, într-o partidă de sex incendiară, ea trebuie să aibă mai multe orgasme înainte ca partenerul ei să-l aibă pe primul. Dar ea îl poate avea pe cel final- probabil unul mai puternic- în acelaşi timp cu bărbatul. Şi aşa ar trebui să se şi întâmple.

Problema reală este dacă bărbatul ejaculează înainte ca partenera lui să fi avut un orgasm. Numai dacă nu este extraordinar de viril, erecţia va scădea şi singurul mod de a continua să-şi excite partenera rămâne folosirea limbii şi a degetelor sau a unui vibrator.

Dacă vreţi să vă coordonaţi orgasmele finale, trebuie să descoperiţi moduri de a provoca orgasmul mai mult sau mai puţin voluntar. Ajută mult dacă femeia are orgasme uşor, iar bărbatul are control bun.

Mai întâi, stabiliţi-vă ca scop să aveţi orgasme simultane. Nu lăsaţi acest lucru să devină o speranţă vagă. Va trebui să cooperaţi şi asta cere să aveţi un plan pe care va trebui să-l urmaţi amândoi. În al doilea rând, exersaţi tehnicile care mai mult ca sigur îl/o vor face pe partener/ă să aibă orgasm. Cu alte cuvinte, când simţi că se acumulează orgasmul, trebuie să-i faci ceva partenerului/ei ca să aibă şi el/ea orgasm. Ceva excitant. Cel mai eficient lucru pe care o femeie îl poate face unui bărbat este să intoducă un deget în anusul lui. Cel mai eficient lucru pe care bărbatul îl poate face femeii este să o lase să se masturbeze singură.

Există bărbaţi care nu vor ca partenerele lor să se masturbeze în timpul actului sexual. Îi face să se simtă ca nişte rataţi. Dacă bărbatul tău crede că ar trebui să ai orgasm doar prin ceea ce-ţi face el, această atitudine trebuie discutată şi schimbată imediat.

Comunicarea joacă un rol foarte important în succesul orgasmului simultan. Trebuie să îi indici clar partenerului/ei că orgasmul se acumulează. Poţi să i-o spui direct. Este un început bun. Dar va fi mult mai eficient dacă vă comunicaţi excitarea în acelaşi timp.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Vrei relaţie durată află lucruri nu e bine să faci

    Anumite lucruri pe care le faci în relație te pot îndepărta de partnerul tău și pot distruge legătura sentimentală dinte voi. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul tău să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

  • îmbrace o femeie în intimitate pentru a-şi înnebuni partenerul

    Unele femei cred că reprezentanţii sexului puternic pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic. Iată ce trebuie să facă o femeie în pat şi cu ce ar trebui să se îmbrace pentru a-şi înnebuni partenerul.

  • După atâţia ani de căsătorie, vă priviţi cu drag, dar fără să vă mai tresalte inima.

  • Cum întreţii viu romantismul relaţia cuplu

    Dacă monotonia s-a instalat deja în relația ta, nu mai e de mirare că și romantismul s-a dus. Ce poţi să faci în această situaţie? Încearcă să-l recucerești cu o ținută nouă, cu o schimbare care să-i atragă atenția și care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cuplu.