Sfaturi pentru cei care vor să experimenteze sexul în apă

dragoste_in_apa.jpg

sex in apa sfaturi
Poţi face sex în mare dacă eşti suficient de atentă încât să nu atragi privirea celor care stau la plajă
foto: 123RF

Sexul în apă este una dintre cele mai erotice experienţe şi din acest motiv merită pusă în practică ori de câte ori aveţi ocazia. Însă, înainte de a trece la fapte, trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi.

Poţi face sex în mare dacă eşti suficient de atentă încât să nu atragi privirea celor care stau la plajă. Mai greu, dar nu imposibil. Nu uitaţi că mişcările trebuie să fie blânde, deoarece cele rapide transformă penisul într-un piston care impinge apa chiar până în cervix şi trompe, existând riscul de infecţii.

Te poţi bucura de preludiu în apa mării, cât mai departe de ochii celorlalţi turişti, moment în care vă puteţi săruta, mângâia, atinge şi şopti cuvinte frumoase. Continuarea ar fi bine să aibă loc în camera de hotel, poate chiar sub duş, pentru a păstra senzaţia de corpuri ude.

Sexul în cadă este mai incomod decat sexul sub duş, unde puteţi combina sexul oral cu poziţia "pe la spate" din picioare, dacă înălţimea amândurora v-o permite. Aveti grijă să nu alunecaţi!

Dacă vreţi să rezolvaţi şi problema lubrifierii insuficiente, folosiţi un lubrifiant pe bază de silicon sau ulei. In cazul unei partide de sex normale, "pe uscat", folosiţi intotdeauna lubrifianţi pe bază de apă.

Loading...
 
 

Citește și

 • complac femeile relaţie nu le mai mulţumeşte

  În cele mai multe situaţii, femeile sunt cele care fac compromisuri şi caută soluţii pentru a face relaţia să meargă, deşi sunt conştiente că povestea de dragoste nu va avea un final fericit.

 • Testul hotărăşte soarta relaţiei voastre

  Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

 • relatie prietenie fostul iubit

  De foarte multe ori se întâmplă ca doi prieteni foarte buni să se îndrăgostească şi să devină un cuplu. În acelaşi timp, sunt toate şansele ca doi foşti iubiţi să rămână în relaţii foarte bune după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă ai fost pusă şi tu în această situaţie, înseamnă că îţi este cunoscut sentimentul iniţial de confuzie, care ia naştere în primele momente ale relaţiei, indiferent de tipul ei.

 • Nu lăsaţi stresul şubrezească relaţia

  Stresul pare să afecteze din ce în ce mai multe persoane şi, din păcate, nu ocoleşte nici viaţa de cuplu. Vedem în jurul nostru familii în care unul sau amândoi partenerii suferă de stres într-o formă mai mult sau mai puţin gravă, dar care afectează bunul mers al relaţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1