Sfaturi pentru bărbaţii care cred că ştiu absolut totul despre sexualitatea femeii

muscat.jpg

Sfaturi pentru bărbaţii care cred că ştiu absolut totul despre sexualitatea femeii
Sexualitatea unei femei este unul dintre cele mai complicate aspecte ale acesteia
foto: 123RF

Femeile sunt multe lucruri, însă cărţi deschise nu sunt deloc. Iar această observaţie este adevarată şi în ceea ce priveşte comportamentul lor sexual, nu doar modul în care se poartă într-o relaţie, de exemplu

Sexualitatea unei femei este unul dintre cele mai complicate aspecte ale acesteia. Specialiştii ştiu că nu este uşor să te descurci pe un teren care le este chiar şi lor, adesea, plin de necunoscut, şi de aceea oferă câteva sfaturi utile pentru ca în final, sexul să nu pară atât de greoi, iar plăcerea să existe pentru amândoi.

Nu o muşca înainte să fie complet excitată

Orice muşcătură, chiar şi una nevinovată, poate crea durere şi disconfort dacă partenera nu este suficient de excitată. Cu cât zona care te tentează este mai sensibilă, cu atât trebuie să aştepţi mai mult.

Nu evita săruturile

Există bărbaţi care, din diverse motive, unul din ele fiind chiar poziţia sexuală, nu îşi sărută partenera. Specialiştii consideră însă că sărutul este foarte important, mai ales pentru femeie în timpul sexului, în special al penetrării.

Nu ejacula prea devreme sau prea târziu

Oricare din aceste opţiuni o va face să se simtă incomod. Dacă vei ejacula prea devreme, există riscul ca ea să rămână nesatisfăcută, dacă ejaculezi prea târziu există riscul să apară uscăciunea vaginală, disconfortul local şi chiar dureri, arsuri, şi iar nu este bine.

Nu te lăsa peste ea

Cu toate că este frumos ca din când în când să vă lăsaţi în voia pasiunii şi să fiţi mai duri, evită să te laşi cu toată greutatea peste ea. S-ar putea să îi creezi probleme respiratorii.

Nu considera sexul cu partenera ta o secvenţă dintr-un film porno

Dacă există ceva ce îţi place în mod deosebit, ai văzut, sau ai citit, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenera ta. Nu o pălmui fără să ştii dacă acceptă, sau nu o împinge către sexul oral dacă ea nu este de acord cu aşa ceva. Rezultatul nu va fi unul plăcut, cu siguranţă.

Loading...

Citește și

 • Iubitul se comportă diferit cu tine

  Atunci când intrăm într-o relaţie se presupune că suntem îndrăgostiţi până peste cap. Însă, nu întotdeauna ajungem să iubim cu adevărat, iar atunci când dispar fluturii din stomac, se evaporă şi dragostea pe care o credeam veşnică. Când se întâmplă acest lucru, începem să ne purtăm diferit cu partenerul de viaţă, devenind tot mai reci şi mai distanţi.

 • Motivul pentru care unii bărbaţi nu vor să fie alintaţi

  Nu toţi bărbaţii se simt confortabil când vine vorba de alinturi. Giugiuleala din vorbe poate ruina pasiunea mistuitoare dintr-o partidă de sex. Un bărbat se poate plictisi să i se spună într-un anume fel, ori intră la bănuieli legate de câţi „Pui” au mai fost în inima iubitei lui. Iar alţii se pot simţi mai puţin bărbaţi din cauza unor dezmierdări care îi fac să pară mici, slabi şi neajutoraţi.

 • cum sa ii spui iubitului ce fantezii ai

  În viaţa oricărui cuplu, de cele mai multe ori, fanteziile rămân în stare latentă în subconştient, din cauza anumitor temeri. Din nefericire pentru cuplurile care nu găsesc o formă prin care să vorbească despre propriile fantezii sexuale, acestea ajung să fie trăite în afara cuplului, cu alte persoane.

 • Unele persoane cred ca bolile venerice nu se iau prin intermediul sexului oral

  Contractarea bolilor cu transmitere sexuală prin sex oral este posibilă? Specialiștii spun că nu există sex 100% sigur. Aşadar, sexul oral oferit şi primit nu te fereşte de contactarea unei boli cu transmitere sexuală. Dimpotrivă! În urma unei partide de sex oral te poţi alege cu o boală venerică.