Sfaturi care vă vor ajuta să menţineţi armonia în relaţia de cuplu

armonie.jpg

relatie armonioasa sfaturi cuplu
Indiferent de problemele care apar inevitabil în cuplu, partenerii trebuie să discute deschis
foto: 123RF

Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie, probabil v-aţi dat seama că nu e uşor sa aveţi o legătură armonioasă, de durată, fără ceva efort. Sfaturile din articolul de mai jos, vă vor ajuta să menţineţi armonia în viaţa de cuplu.

Comunicarea face minuni

Discuţiile cu partenerul sunt esenţiale în cuplu, la fel şi sinceritatea. Indiferent de problemele care apar inevitabil în relaţie, partenerii trebuie să discute deschis despre nemulţumirile lor, apelând la un ton calm şi cald. Impulsivitatatea nu va face altceva decât să înrăutăţească situaţia.

Nu vă certaţi în public

Este normal să aveţi diferenţe de opinie, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă exteriorizaţi în public sau faţă de prieteni. Trebuie să aveţi totuşi nişte limite în acest caz. Crtiticile şi certurile în public contribuie la răcirea relaţiei, aşa că ar trebui evitate pe cât posibil.

Nu neglijaţi activitatea sexuală

Activitatea sexuală nu ar trebui neglijată nici măcar atunci când treceţi printr-o perioadă aglomerată sau stresantă. Ea ajută la menţinerea unei legături pasionale.

Sărutaţi-vă tot timpul

Sărutul este un gest extrem de intim care se întâmplă între o femeie şi un bărbat şi poate menţine flacăra dragostei aprinsă. Pe de altă parte, este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubiți. Aşadar, sărutările şi mângâierile nu ar trebui să lipsească niciodată din “meniul” zilnic chiar dacă sunteţi împreună de mai mulţi ani.

Oferiţi-vă libertate

Partenerul de viaţă nu trebuie să se simtă îngrădit în relaţia de cuplu, fiindcă pe termen lung acest lucru poate fi dăunător. El trebuie lasat să se bucure de pasiunile pe care le are şi bineînţeles să-ţi acorde şi tie atenţia de care ai nevoie.

loading...
Loading...

Citește și

 • Comportamente femeilor duc dezechilibru relaţie

  Dacă anumite comportamemte pot părea inofensive la începutul relaţiei de cuplu, pe termen lung, pot duce la îndepărtarea partenerilor şi într-un final la despărţire.

 • preferintele sexuale ale femeilor

  Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.

 • flatulenta vagin zgomotos sex

  Multe femei se simt ruşinate când vaginul lor face zgomot. De fapt, este un lucru perfect normal. Atât de normal încât există şi un termen argotic pentru a-l denumi, o „flatulenţă vaginală”.

 • ejaculeaza prea repede iubit

  Fără îndoială ejacularea precoce nu este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.