Sfântul Valentin 2021. Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor cu buget redus

yuio.jpg

Sfântul Valentin 2021
Sfântul Valentin 2021
foto: shutterstock

Sfântul Valentin, 14 februarie, se apropie cu repeziciune, iar cuplurile îndrăgostite își fac planuri care mai de care mai romantice pentru această ocazie. Însă de cele mai multe ori, în calea romantismului stau banii, mai exact lipsa lor, așa că vă prezentăm o listă de idei de Ziua Îndrăgostiţilor, cu buget redus.

Fă un CD personalizat cu muzică

Poate ți se pare o tehnică demodată de a-ți impresiona partenerul/partenera, însă este în continuare la fel de eficientă. Cu toții avem melodii pe care vibram, iar faptul că le-ai reținut și ai depus efortul de a le scrie pe un CD, special pentru el/ea, va fi cu siguranță impresionant. Și foarte accesibil!

O fotografie înrămată

Arată-i că vrei să fii alături de el/ea și când sunteți despărțiți. Ce metodă mai bună de a face acest lucru decât printr-o fotografie cu voi doi îndrăgostiți, încadrată într-o ramă foarte frumoasă?!  Este un cadou sentimental, pe care îl va prețui cu siguranță și una dintre cele mai romantice idei de Ziua Îndrăgostiţilor.

O cutie cu ciocolată

O idee deloc originală, dar foarte apreciată de reprezentantele sexului feminin, este ciocolata. Este delicoasă, ieftină și foarte accesibilă. Nu degeaba se găsește în orice benzinărie, la orice oră. Însoțită de un trandafir roșu, orice cutie cu ciocolată se transformă într-un afrodisiac garantat.

O felicitare siropoasă

Ne amuzăm cu toții când citim pe Internet texte siropoase, dar acestea mai au și alt scop în afară de cel de amuzament. Ele topesc inima unei femei! Simplul fapt că partenerul lor și-a așternut sentimentele sincere pe hârtie și le-a încredințat celei iubite demonstrează nu numai că e una dintre cele mai romantice idei de Sfântul Valentin, ci și cea mai curajoasă.


 

Loading...
 
 

Citește și

 • Comunicarea în cuplu înseamnă mai mult decât a vorbi

  Comunicarea se referă la procesul de interschimbare a dorinţelor, nevoilor şi sentimentelor, cât şi a faptelor si opiniilor. Deseori, în cuplu, partenerii ajung să vorbească mai mult decât să comunice. Vorbesc despre problemele de la serviciu, îşi fac planuri comune de vacanţă, ies la masă, la film cu prietenii, dar uită să-şi comunice nevoile reale, care poate nu existau la începutul relaţiei pentru că apar o dată cu vârsta sau evoluţia personală a fiecăruia ori a cuplului.

 • Importanţa sexului relaţia cuplu

  Activitatea sexuală este foarte importantă pentru a avea o relație fericită pe termen lung. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa intimă şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu.

 • Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie

  Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.

 • Tipul barbat nu ar trebui împlici relaţie sentimentala

  Bărbatul dependent sufleteşte, afectiv de mama sa, ar trebui să pună pe gânduri orice femeie. Acest tip de bărbat va avea aşteptări foarte mari de la parteneră pentru că o va compara întotdeauna cu mama sa. El nu va reuşi niciodată să ia o decizie decât dacă nu-i cere şi părerea celei care i-a dat viaţă.