Sexul zgomotos, preferat de majoritatea bărbaţilor. Iată de ce

ygomot.jpg

Sexul zgomotos, preferat de majoritatea bărbaţilor
Când femeile ţipă, gem, zgârie, înseamnă că se simt bine, iar acest lucru le mulţumeşte bărbaţilor orgoliul
foto: 123RF

Sexul zgomotos este unul dintre preferatele bărbaţilor. Persoanele care se exprimă în pat la maximum demonstrează că se simt cu adevărat bine în timpul actului intim.

Specialiştii susţin că gemetele, respiraţia sacadată, ţipetele şi conversaţia murdară au un rol important în descoperirea plăcerii erotice, însă cu condiţia de a nu fi teatrale. Nu vă comportaţi precum starurile porno pentru că nimic din  ce fac acestea nu e natural.

În momentul în care acest tip de manifestare în intimitate izvorăşte din dorinţa adevărată, iar reprezentaţiile nu sunt false, partenerii nu au de ce să se simţă jenaţi sau să se teamă că vor fi priviţi în mod ciudat.

Nu vă temeţi să faceţi ce vreţi în pat, iubitul va fi de-a dreptul excitat. Gemetele, de exemplu, le dau bărbaţilor de înţeles că sunt pe calea ce-a bună şi că ceea ce fac, fac bine. Când femeile ţipă, gem, zgârie, vorbesc murdar înseamnă că se simt bine, iar acest lucru le mulţumeşte bărbaţilor orgoliul.

Loading...

Citește și

 • unii barbati sunt tentati sa rămână singuri

  Nevoia de afecţiune, de siguranţă şi de încredere reprezintă un imbold pentru a începe o relaţie alături de persoana care te atrage. Totuşi, există bărbaţi care evită să se implice într-o relaţie, preferând celibatul.

 • limita efectele distructive ale competiţiei cuplu

  Una dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac cuplurile din ziua de astăzi şi care în majoritatea cazurilor duce la destrămarea relaţiei este reprezentantă de tendinţa partenerilor de a concura. Această competiţie se poartă atât la nivelul realizărilor profesionale ale celor doi, cât şi în jurul monitorizării greşelilor.

 • certurile benefice relatie cuplu

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

 • Relaţiile succes termen lung câteva lucruri comun.

  Ce-i drept, relaţiile de lungă durată sunt o raritate în ziua de astăzi, şi în mod sigur nu se clădesc peste noapte. Mai mult decât atât, o relaţie trainică, de succes necesită implicare din partea ambilor parteneri, o viaţă sexuală activă şi responsabilitate constantă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1