Sexul în trei, o soluţie pentru cuplurile care s-au plictisit? Ce trebuie să aveţi în vedere

pppp.jpg

Sexul în trei soluţia firească pentru cuplurile care s-au plictisit
Sexul în trei pare uneori soluţia firească pentru cuplurile care s-au plictisit
foto: 123RF

Sexul în trei pare uneori soluţia firească pentru cuplurile care s-au plictisit, însă nu vor să se despartă sau să facă ceva „pe furiş”. S-o faci în faţa partenerului de viaţă parcă aduce mai puţin a trădare şi mulţi consideră cea de-a treia persoană un „adaos” plăcut, nu un pericol. Asadar, dacă te încântă și pe tine ideea, măcar de amorul artei, trebuie să iei în calcul ce te așteaptă. Există o doză de pericol asupra relației și e bine să fii pegătită și pentru consecințe.

Viaţa reală şi fantezia sunt tare diferite. Celor care se iubesc cu adevărat le este foarte neplăcut să-şi vadă partenerul cu altcineva. Adesea, din cauza emoţilor negative puternice resimţite într-un trio, plăcerea fizică se stinge. Suntem destul de „teritoriali” în ceea ce priveşte relaţiile şi partenerii nostri şi nu avem obişnuinţa de a-i împărţi cu altcineva. Adesea apare gelozia, generată de trupul celei de-a treia persoane, de tehnica sa, de felul în care se comportă partenerul cu ea. Trei într-un pat, număr impar, face de obicei ca atenţia cuiva să se îndrepte mai mult spre una dintre celelalte două persoane.

După ce s-a dus farmecul noutăţii, mulţi se simt nemulţumiţi şi au resentimente, sunt stânjeniţi sau chiar dezgustaţi de ei înşişi. Chiar dacă pe moment le-a plăcut, consecinţele au fost năprasnice: gelozie, fisurarea încrederii în celălalt, idei paranoice cum că partenerul îl preferă în secret pe al treilea personaj. Cu alte cuvinte, sexul în trei este o chestie cu două tăişuri.

 

 

Loading...

Citește și

  • Lenjeria intimă este un obiect de îmbrăcăminte curios: este practică, dar, totodată, este un simbol al sexualităţii şi al flirtului. De la Adam şi Eva care şi-au ascuns nuditatea sub frunze de smochin, până la extravagantele piese vestimentare de la Victoriaʼs Secret, încrustate cu diamante, lenjeria intimă are o istorie fascinantă.

  • Nu este vorba despre o oră târzie în noapte, dar nici despre toiul zilei. Cercetătorii britanici au studiat şi această temă şi au descoperit că dimineaţa este momentul ideal pentru a face sex, dacă vrei să atingi punctul maxim al plăcerii.

  • Au dreptul persoanele apropiate să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu

    Când doi oameni decid să formeze un cuplu, fiecare vine cu „bagajul” său. Familia, prietenii și colegii formează o galaxie în jurul căruia cuplul orbitează, supus diferitelor centre de gravitație. În articolul de mai jos, află în ce mod pot influenţa persoanele apropiate relaţia cu noul partener. Au dreptul să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu?

  • Un factor ce este adesea trecut cu vederea în cuplu independenţa

    Independenţa este cel mai important factor pentru o relaţie de durată! Însă există o categorie de persoane care crede că ea înseamnă răceală, distanţare faţă de partenerul de viaţă sau luarea de decizii separate în ceea ce priveşte viaţa fiecăruia. De fapt, independenţa nu se referă la aceste lucruri, ci la existenţa unor graniţe între cei doi parteneri, la păstrarea individualităţii şi unicităţii fiecăruia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1