Sexul pentru cele mai multe femei înseamnă vulnerabilitate și nevoia de partener

ora.jpg

Sexul pentru cele mai multe femei înseamnă vulnerabilitate și nevoia de partener
Pentru femei, să simtă dorință sexuală este o vulnerabilitate, pentru că simt nevoia atingerii partenerului pentru a simți plăcere
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe femei își încep viața sexuală într-o relație, alături de un partener. Este adevărat că multe reprezentante ale sexului frumos învață să ajungă la orgasm prin masturbare, dar nu la fel de multe ca bărbații. Ei își încep viața sexuală prin masturbare, iar ele prin atingerea unui bărbat.

Din acest motiv, pentru femei, să simtă dorință sexuală este o vulnerabilitate, pentru că simt nevoia atingerii partenerului pentru a simți plăcere. Când relația întâmpină probleme, femeia refuză sexul tocmai pentru a-și proteja sentimentele, în timp ce bărbatul nu poate face asta ținând cont de nevoia lui biologică.

Femeia are nevoie să se simtă securizată emoțional înaintea actului sexual, iar seducția creează contextul necesar care o ajută să se detașeze de grijile de peste zi, aducând-o în poziția de vulnerabilitate necesară. Chiar dacă ne dorim să simțim același lucru înainte de a face sex, taman sexul este cel care ne aduce în punctul în care simțim același lucru.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1