Sexul pe fugă, o experienţă incitantă care reaprinde dragostea şi pasiunea dintre parteneri

art_6.jpg

Sexul pe fugă
Sexul pe fugă este o experienţă palpitantă care vă poate consolida relatia
foto: shutterstock

La un moment dat, orice cuplu trebuie să schimbe ceva în materie de sex pentru a evita monotonia. Punerea în practică a unor fantezii face ca o relaţie să se menţină în stare bună şi îi ajută pe parteneri să se apropie mai mult. Aşadar, ce poate fi mai frumos ca o partidă de sex pe fugă?

Sexul pe fugă poate face minuni într-o relaţie

Sexul pe fugă este o experienţă incitantă care vă poate consolida relaţia, în ciuda lipsei de timp. Contrar aparenţelor această experienţă nu presupune un simplu contact fizic, ci o unire spontană a simţurilor voastre.

Dacă se întâmplă să te afli la o petrecere plictisitoare, adaugă puţină distracţie şi furişează-te cu iubitul tău într-un loc mai ascuns şi faceţi sex. Riscul de a fi văzuţi sau prinşi măreşte plăcerea şi tocmai acest lucru te va face să îţi placă aceste întruniri. Orice persoană are fantezii sexuale. Dacă tu şi partenerul tău de viaţă vă simţiţi confortabil cu acest lucru, nu ai niciun motiv să nu le pui în practică. Plecând de la ideea că fanteziile sexuale nu sunt foarte ciudate, tu şi iubitul tăi puteţi să vi le satisfaceţi fără probleme.

Beneficiile sexului pe fugă

  • Te eliberează de stres
  • Reaprinde dragostea şi pasiunea
  • Reduce starea de axietate
  • Creşte apetitul sexual
  • Îţi îmbunătăţeşte starea de spirit
  • Este perfect când nu ai timp pentru o partidă de sex ca la carte

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1