Sexul oral poate fi o cale de transmitere a BTS-urilor. Ce trebuie să aveţi în vedere

paa.jpg

Sexul oral poate fi o cale de transmitere a BTS-urilor
Există o categorie de persoane care consideră că sexul oral este inofensiv
foto: 123RF

Stimularea erotică orală a încetat să mai fie un subiect tabu în mentalitatea oamenilor moderni, însă acest lucru nu înseamnă că sexul oral este lipsit total de riscuri. Chiar dacă şansele de îmbolnăvire sunt mai mici, prin practicarea sexului oral fără protecţie se pot transmite aproape toate BTS-urile. Riscul variază în funcţie de numărul partenerilor sexuali, starea de sănătate, sex, calitatea de fluide şi secreţii transferată.

Există o categorie de persoane care consideră că sexul oral este inofensiv, nu se protejează şi cred că prezervativul este util doar în cazul unui raport sexual normal. Că nu au de ce să îşi facă griji atâta timp cât sunt atente la igienă. Realitatea, însă, e cu totul alta: cele mai multe dintre infecţiile intime se pot transmite şi prin contact oral. Indiferent că îl practicați sau nu, trebuie să aveți în vedere care sunt pericolele la care vă puteți expune.

Există riscul să vă infestaţi cu HIV, herpes, gonoree, chlamydia sau sifilis, dacă faceţi sex neprotejat cu o persoană pe care abia aţi cunoscut-o și nu aveţi foarte multe date despre ea. În aceste condiţii, protecția este foarte importantă. Nu uitaţi! Prezervativul este un accesoriu indispensabil inclusiv pentru sexual oral.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • bănuieşti înşală semne înţeles partenera are altcineva

  În orice relație de cuplu, încrederea și intimitatea sunt esențiale, iar infidelitatea provoacă durere și suferință, indiferent că cel înșelat este femeie sau bărbat. Pentru a fi sigur că partenera de viață nu îţi mai este credincioasă, încearcă să fii atent la câteva semne care prevestesc că aceasta are pe altcineva.

 • prima intalnire reguli baza sex

  Întâlnirea a fost uşor de stabilit, însă te gândeşti că acum vine partea cea mai grea, având în vedere că nu îl cunoşti prea bine pe cel cu care urmează să te vezi. Oricât ai fi de atentă la aspectul fizic şi chiar dacă există o atracţie între voi, trebuie să recunoşti că subiectele de discuţie sunt cele care fac totul.

 • cuplu

  Rutina ne oboseşte, ne face să ne pierdem interesul şi, în cele din urmă, distruge imaginaţia şi originalitatea unui cuplu, transformându-l într-o entitate banală şi lipsită de culoare.

 • Preludiu prelungit truc amâna ejacularea partenerului

  Ejacularea prematură este o problemă adesea întâlnită în rândul bărbaţilor şi una dintre marile frici şi complexe pe care aceştia le au. În cele mai multe cazuri, această "afecţiune" nu este una gravă şi de nerezolvat, ci este mai degrabă o consecinţă a faptului că în momentele intime, intense, bărbaţii care se confruntă cu această situaţie nu pot controla prea mult timp ejacularea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1