Sexul oral. Motivele pentru care unele femei nu doresc să practice acest tip de sex

oral.jpg

Sexul oral motivele pentru care unele femei nu doresc practice
Unele femei consideră sexul oral înjositor, degradant, dezgustător şi total neigienic
foto: 123RF

Unele femei consideră sexul oral înjositor, dezgustător şi total neigienic. Acestea fiind unele dintre motivele din cauza cărora reprezentantele sexului frumos au mari reţineri în a le face sex oral partenerilor. Ideea sexului oral mai este respinsă, de cele multe ori, de prejudecată şi teama femeilor de a nu fi desconsiderate dacă fac acest lucru, de cel cu care îşi împart viaţa.

Este adevărat, cu toţii avem reţineri în intimitate, însă acestea se nasc, fără îndoială,  în urma unor experienţe nu prea plăcute. Există posibilitatea ca partenera să fi simţit că ceva nu mai este în regulă cu organul genital al iubitului, iar acest lucru să o determine să nu-i mai facă sex oral. Cât timp ea nu poate să treacă peste această situaţie, insistenţele partenerului nu fac decât să-i întărească acest refuz sau eventual, să-i accentueze sentimentul de vinovăţie sau de repulsie.

Pentru a transforma momentele intime din nou în placere, comunicarea joacă un rol extrem de important. Partenerii de cuplu trebuie să identifice eventualele neplăceri care i-au adus aici. Iar discuţia sinceră este singura soluţie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1