Sexul, o activitate fizică eficientă pentru menţinerea siluetei

da.jpg

Sexul activitate fizică eficientă pentru menţinerea siluetei
Dacă ai nevoie de activitate sportivă pentru menţinerea siluetei, poţi apela cu încredere tot la sex
foto: 123RF

Dacă ai nevoie de activitate sportivă pentru menţinerea siluetei, poţi apela cu încredere la sex. Conform cercetătorilor, în timpul actului sexual bărbaţii ard aproximativ 4 calorii pe minut, iar femeile ard în jur de 3 calorii pe minut. Adaugă „sexul de dimineaţă” în rutina ta zilnică şi astfel vei arde calorii chiar înainte de a te da jos din pat.

Astfel, sexul este o activitate fizică eficientă şi probabil cea mai plăcută metodă de ardere a caloriilor şi de menţinere a unei siluete de invidiat. Totodată, creşte forţa, flexibilitatea şi tonusul muscular. În plus, reprezentantele sexului frumos ar trebui să ştie că, fiind pasionale cu partenerii lor, le pot proteja şi întări inimile. Sexul scade presiunea arterială şi sporeşte sănătatea cardiacă, reducând riscul infarctului.

Conform studiilor, bărbaţii care fac sex  în mod constant prezintă un risc mult mai mic de a dezvolta afecţiuni cardiovasculare, comparativ cu cei care fac sex foarte rar. Acţinea benefică asupra sistemului cardiovascular nu se datorează doar exerciţiului fizic, ci şi faptului că menţine echilibrul nivelurilor de testosteron şi estrogen, foarte important pentru sănătatea inimii.

Loading...

Citește și

 • sexul a devenit o corvoadă nseamnă că sfârșitul relației este aproape

  Absența sexului este inevitabilă când două persoane sunt împreună după mult timp, dar să faci sex ocazional este diferit de a nu face deloc. Dacă sexul a devenit o corvoadă în loc să fie ceva plăcut, înseamnă că sfârșitul relației este aproape.

 • Tipul de orgasm care oferă femeilor o explozie de placere în tot corpul

  Când spui orgasm deja te gândeşti la partida de sex perfectă. Trăirea orgasmului şi senzaţiile percepute diferă de la o femeie la alta, aşadar orgasmul are zeci de forme cu sute de senzaţii! În articolul de mai jos, află câteva lucruri interesante despre tipul de orgasm care te scoate din minţi.

 • Gelozia dusă la extrem nu are legătură cu iubirea I

  Gelozia şi posesivitatea nu reprezintă măsuri ale iubirii. Într-un cuplu, gelozia în doze mici, poate fi salutară, dar când se transformă în gelozie obsesivă, dusă la extrem, poate provoca durere, relația va deveni o tortura și astfel se va ajunge la destrămarea acesteia. Încrederea este criteriul de bază, dar dacă acest lucru nu există, atunci nu vă aşteptaţi să vă petreceţi restul vieţii împreună.

 • trebuie să faci ajungi la orgasm în timpul sexului

  Chiar dacă o parte dintre reprezentantele sexului frumos ajung mai greu la orgasm, acest lucru nu ar trebui să sperie pe nimeni, cu mai multă implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă. Ai remarcat cu siguranţă că în momentul în care începi o partidă de sex fără nici o tragere de inimă ajungi foarte greu la orgasm sau chiar deloc. Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1