Sexul nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații

cri.jpg

Sexul nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații
Sexul nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Într-adevăr, sexul este important într-o relaţie, însă nu este totul. Într-o relație este nevoie de alte câteva ingrediente care să mențină flacăra vie și care, se pare, sunt mult mai importante decât sportul din așternut.

Există idei dăunătoare în ceea ce privește sexualitatea în cuplu. Idei care nu lasă sexualitatea să înflorească și să se împlinească așa cum ar putea. Una dintre ele este că sexualitatea stă la baza fiecărui cuplu și că aceasta contribuie în mod exclusiv la plăcerea și fericirea existente în cuplu.

Doar că acest element singur nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații. Astfel, se explică de ce unele cupluri, fericite în plan sexual, ajung să se rupă, iar altele susțin că sexul era singurul lucru care funcționa.

Pe de altă parte, se poate întâmpla ca unele cupluri să aibă dificultăți sexuale, deși comunică bine, se simt bine unul lângă altul. Sexul nu este totul într-o relație, dar este important.

 

Loading...

Citește și

 • Lipsa orgasmului nu are efecte negative asupra organismului

  Lipsa unui orgasm nu are efecte negative nici asupra ta, nici asupra iubitului tău. Există multe informaţii false privind consecinţele nefaste pe care lipsa orgasmului le are asupra psihicului şi fizicului nostru. Bărbaţii sunt cei mai drastici considerând că sperma se depozitează în testicule, iar abstinenţa poate duce chiar la cancer.

 • Nevoile sexuale ale femeilor sunt uşor de satisfăcut

  Nevoile sexuale ale femeilor sunt ușor de satisfăcut, asta dacă știi cum este ca persoană și cunoști exact ce-i face plăcere și ce nu. Există nenumărate studii şi păreri avizate despre cât de puţin le cunosc bărbaţii pe femei când vine vorba despre sex. Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic cred că femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, bărbaţi capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

 • Cum evoluează sexul într-o relaţie

  Cele mai multe cupluri care au o relaţie de lungă durată se întreabă dacă este normal ca atracţia şi dorinta sexuală să se diminieze sau să dispară cu timpul. Specialiştii în materie de sex spun că da, este normal. Anumiţi factori hormonali duc la scăderea libidoului odată cu trecerea timpului, dar acest lucru nu trebuie să afecteze relaţia de cuplu în niciun fel.

 • secretele care îţi consolidează relaţia cu partenerul de viaţă

  Pentru a avea o relaţie de cuplu fericită, compatibilitatea emoţională a partenerilor este primul pas. Când faci toate eforturile pentru a păstra o relaţie, asigură-te mai întâi că relaţia poate funcţiona pe termen lung şi că nu există incompatibilităţi majore între tine şi partener. Iată 4 secrete ca să-ţi consolidezi relaţia, care au fost confirmate de numeroase studii la care au partipat cupluri fericite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1