Sexul lipsit de implicaţii sentimentale. Cum se ajunge la o relaţie de acest tip

da.jpg

Sexul lipsit de implicaţii sentimentale
Este posibil să îţi doreşti o relaţie lipsită de complicaţii, mai ales dacă eşti într-o perioadă de readaptare după o despărţire
foto: 123RF

Este posibil să îţi doreşti o relaţie lipsită de complicaţii, mai ales dacă eşti într-o perioadă de readaptare după o despărţire. La prima vedere, acest comportament este specific masculin, însă nicio femeie nu ar trebui să se ferească de la a recunoaşte că are o astfel de intenţie.

În ceea ce priveşte modalitatea prin care poţi ajunge să ai acest gen de relaţie, nu există o reţetă specifică. Este posibil ca primul pas să îl faci pe nepusă masă: întâlneşti  un tip într-un club, stai de vorbă, îţi dai seama că aveţi lucruri în comun, te simţi atrasă, însă nu îţi doreşti o relaţie serioasă şi totuşi nu vrei să ratezi ocazia de a-l avea aproape.

Poate fi dificil să iei o asemenea decizie, mai ales dacă ai senzaţia că ai fi lipsită de moralitate. Trebuie să te hotărăşti dacă poţi alege pasiunea în detrimentul emoţiilor.

 

Loading...

Citește și

 • sex antidepresiv stres sfaturi psihiatri

  Stresul este boala secolului XXI. Cum îl putem combate şi cum ne putem proteja creierul împotriva factorilor de presiune şi de risc din exterior? Specialiștii Fundației Ana Aslan Internațional spun că o stare cât mai îndelungată de mulţumire, împlinire, fericire reprezintă o reţetă viabilă. Iar sexul este, se pare, cel mai bun antidepresiv.

 • femei pat sex barbati experimentati

  Conform specialiştilor, în jurul vârstei de 40 de ani, femeile încep să-şi dea seama de adevăratul lor potenţial sexual. Şi, dacă analizăm mai bine lucrurile, chiar aşa este! Experienţa le-a făcut mai puternice şi mai încrezătoare în a obţine ceea ce-şi doresc.

 • cele mai amuzante nume de pozitii

  Dacă simţi că monotonia începe să se instaleze la tine în dormitor, înseamnă că a venit momentul să aduci un suflu nou partidelor de amor. Acest lucru măreşte fascinaţia, atracţia erotică, apropierea fizică şi intimitatea.

 • secret erectie varsta inaintata

  Unii oameni cred că nu ar trebui să vă luptaţi cu îmbătrânirea când vine vorba de sex: o femeie ar trebui pur şi simplu să înceteze să mai facă sex la menopauză, iar bărbatul ar trebui să se oprească când nu se mai simte “armăsar”.