Sexul în grup nu este pentru oricine!

sex_in_trei.jpg

sex in trei
Sexul în grup nu este pentru oricine, necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă
foto:123RF

Trebuie să înţelegeţi de la început faptul că succesul unui astfel de experiment, sexul în grup, ţine la fel de mult de regulile stabilite în cuplu ca şi de găsirea partenerului potrivit. În acest mod, elimini de la început riscul unor situaţii neplăcute.

Sexul în grup nu este pentru oricine, necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă, care sunt făcute cunoscute de obicei de cel care organizează orgia. Cele mai reușite asemenea reuniuni implică reguli specifice despre ce este și ce nu este posibil, care sunt prezentate cu mult înainte ca vreun individ să-și fi scos hainele. Mai precis, cele mai multe sesiuni de sex în grup sunt plănuite cu săptămâni înainte.

Sexul în grup se poate desfășura în locuința cuiva, într-o încăpere specială dintr-un club de swingeri, sau este posibil să vă întâlniți partenerii de orgie într-un local, unde să conversați mai întâi și să beți ceva înainte de a vă retrage altundeva, de obicei într-o cameră de hotel.

Un alt mod în care poate avea loc sexul în grup, de obicei versiunile la care participă trei persoane, este ca dumneavoastră și partenerul să cădeți de acord să acostați altă persoană și s-o aduceți acasă. Alții pot opta pentru un weekend de swingeri, la care participă cupluri cu idei similare și la care toate aspectele logistice sunt puse la punct de club. Altă obțiune ar fi să parcurgeți anunțurile publicitare personale, căutând individul sau cuplul potrivit cu care să faceți sex.

„Persoanele care ies împreună fără obligații se angajează de asemenea ocazional în sexul în grup, care înclude în esență prieteni, ceea ce înseamnă avantaje dublate. Dacă vă treziți într-o situație de sex în grup, dar nu doriți să vă angajați în acțiuni intime, n-o faceți. Dacă este posibil, încercați totuși să dați dovadă de tact când refuzați, nu fiți niciodată dezagreabili sau insultători”, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1