Sexul frecvent previne îmbătrânirea

frecvent.jpg

sex frecvent imbatranire
Sexul frecvent previne imbatranirea
foto:123RF

Acesta este mesajul de la majoritatea bărbaţilor şi femeilor trecuţi de prima tinereţe. În multe cazuri, cu mult peste 50 de ani. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ţi scoţi din minte că viaţa ta sexuală a intrat în declin.

Pentru asta nu trebuie să faci sex o dată pe săptămână. Vă sugerez să faceţi dragoste în fiecare zi. Sexul zilnic ar trebui să fie ţinta cuplurilor, şi numai pentru că ai peste 50 de ani nu constituie un motiv să reduci numărul partidelor de sex. Dimpotrivă, este şi mai important să faci sex frecvent pentru a preveni îmbătrânirea. Sexul reprezintă o formă naturală de “terapie a schimbării hormonale” Bineînţeles, pentru a obţine acest lucru partenerul trebuie să fie capabil să facă sex în fiecare zi.

loading...
Loading...

Citește și

 • top fantezii sexuale sex femei relatie

  Dacă ești într-o relație de mai mult timp sau ești căsătorită, probabil că nu-ți mai poți exprima atât de ușor dorințele sexuale și fanteziile. Rutina și alte sentimente te pot face să te simți jenată de partener, dar să știi că în multe cazuri ei așteaptă invitație specială. Spune-i tot ce îți dorești și profită de momente prețioase în doi.

 • orgasme multiple sex barbati

  Când are primele orgasme multiple, bărbatul experimentează începutul unei seri normale de orgasm şi ejaculare. Are aceeaşi senzaţie în creier ca atunci când este pe punctul de a avea orgasm/ejacula.

 • oxitocina sex hormon

  Oxitocina este un hormon minunat. Ea provoacă contracţiile uterine la naştere, ea este eliberată în corpul mamei când îşi alăptează copilul la sân şi tot ea se eliberează când plânge copilul. Ea creează legătura dintre mamă şi copil. Ea reduce poftele, induce calmul, accelerează recuperarea după boală, creşte longevitatea şi ajută la prevenirea impotenţei.

 • placerea sexuala sex femei

  Plăcerea sexuală a celor mai multe femei creşte odată cu vârsta. De ce se întâmplă acest lucru? O teorie spune că în timp ce nivelul de estrogen al femeilor scade la menopauză, nivelul de testosteron nu scade foarte mult( şi femeile au testosteron).