Sexul este o formă de activitate fizică, dar şi de iubire

mi.jpg

Sexul este o formă de activitate fizică dar şi de iubire
Sexul este cel care ne aduce în punctul în care simțim același lucru
foto: 123RF

Sexul, discuțiile, timpul petrecut împreună relaxându-ne sau muncind, grija pe care o împărțim pentru casă și familie sunt toate forme ale iubirii pentru noi, femeile. Sexul e parte din întreg, dar nu factor definitor. El derivă din căldura simțită de femei în relație, dar nu generează căldura respectivă.

Din acest motiv, o relație securizantă rezultă în mai mult sex pentru că, femeia va accepta mai ușor nevoia partenerului și, chiar împotriva dispoziției ei de moment, va ceda nevoii lui. Iar acesta este un gest de iubire.

Eforturile ei pot fi însă frustrate când partenerul insistă “vreau să îți dorești și tu la fel de mult”, pentru că el diminuează motivația ei, care este iubirea, insistând că apetitul sexual trebuie să fie singurul ei factor motivant.

Dorința ei, va veni pe parcurs, în timpul preludiului, iar actul sexual poate fi satisfăcător, chiar în absența orgasmului. Chiar dacă ne dorim să simțim același lucru înainte de a face sex, tocmai sexul este cel care ne aduce în punctul în care simțim același lucru.

 

 

Loading...

Citește și

  • Luni seară, l un internaut a vrut să afle cum poate să-şi determine partenera să-i facă sex oral.

  • Ce înseamnă o bună comunicare în relaţia cu partenerul

    Calitatea şi durabilitatea unei relaţii de cuplu depinde într-o mare măsură de abilitatea partenerilor de a-şi comunica gândurile, sentimentele, nevoile, dorinţele, atât verbal cât şi nonverbal. Atunci când partenerii se plasează pe poziţii de egalitate, când sistemele de valori, credinţele, propria experienţă de viaţă sunt foarte apropiate, comunicarea decurge cu foarte multă uşurinţă şi este eficientă.

  • Viaţa intimă nu te mai mulţumeşte abordezi o discutie despre sex cu partenerul

    Sexul este foarte important într-o căsnicie, iar deteriorarea acestui act intim poate deveni o problemă, atunci când lucrurile încep să scârţâie. În momentul în care simţi că activitatea intimă nu te mai mulţumeşte, o discuţie sinceră cu partenerul este bine-venită.

  • Vă gândiţi să încheiaţi o relaţie

    A pune punct unei relaţii poate fi extrem de dificil pentru orice persoană. Nu există o modalitate uşoară de a spune cuiva că simţiţi nevoia să încheiaţi acest capitol din viaţa voastră. Totuşi specialiştii în relaţii de cuplu consideră că există diverse moduri prin care acest lucru poate deveni mai simplu:

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1