Sexul cu o “fată rea” este o experienţă de neuitat pentru bărbaţi. Sfaturi pentru a-ţi domina partenerul în pat

bomba.jpg

Sexul cu o fată rea este o experienţă de neuitat
Sexul cu o fată rea este o experienţă de neuitat
foto: 123RF

Sexul cu o fată rea este o experienţă de neuitat. Atitudinea dominatoare, plăcerea şi pasiunea absolută asigurată sunt doar trei dintre calităţile “fetei rele” din patul tău.

Sfaturi pentru a-ţi domina partenerul în pat

Trebuie să fii o adevărată bombă sexuală care să îl domine. Pentru ca partenerul să ştie cine este şeful în pat, nu trebuie să îi oferi prea multe explicaţii sau să îi spui, înainte de seara cea mare, că vrei să conduci tu partida.

Anticipează mişcările lui şi nu îl lăsa să aibă nicio iniţiativa.Tu eşti cu ideile excelente în această seară, deci nu îi oferi  niciun moment de gândire pentru că va reacţiona şi veţi rămâne tot la poziţia misionarului. Dacă ai şi nişte cătuşe la îndemână, cu siguranţă, îţi vor fi de ajutor. Foloseşte-le cu blândeţe şi determină-l să îşi dorească să fie imobilizat.

Stârneşte-l treptat şi nu îi oferi totul imediat. Săruturile repetate vor ocoli zona intimă până în momentul în care simţi că vrea să fie sărutat în acel loc şi nici atunci să nu îi faci pe plac în totalitate. Fetele rele sunt cele care se gândesc, în primul rând, la ceea ce îi place partenerului. Ele găsesc, prin inventivitate, cele mai potrivite metode de a le împlini fanteziile, iar atitudinea va fi măsura originalităţii lor sexuale.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1