Sexul cu fostul soţ, o plăcere vinovată sau un rău necesar?

fostii.jpg

Sexul fostul soţ placere vinovata rau necesar
Sexul cu fostul partener poate fi complicat, dar poate fi de asemenea extrem de plăcut
foto: 123RF

Pentru unele femei este foarte tentant să facă sex cu fostul soţ. Există acea intimitate a trupurilor care se cunosc, amintirea orgasmelor, ritmul pe care un cuplu şi-l stabileşte după ce întreţine de foarte mult timp relaţii fizice.

Se presupune că sexul cu fostul partener de viaţă este interzis, totuşi soţii divorţaţi îl practică mereu. Un număr incredibil de mare de oameni care au divorţat de ani buni vor face dragoste dacă li se iveşte. Asta se poate întâmpla la mulţi ani după divorţ

Sexul cu fostul partener poate fi complicat, dar poate fi de asemenea extrem de plăcut. Este aproape întotdeauna excitant, palpitant, euforic şi delicios. Motivul excitării este dat pe jumătate de interdicţie, de sentimentul că aţi încălcat o lege socială bătută în cuie. Cealaltă jumătate este bazată pur şi simplu, pe senzaţiile fizice. Nimeni nu vă cunoaşte corpul mai bine ca persoana cu care obişnuiaţi să faceţi dragoste.

Apropo, familiaritatea este total subapreciată ca afrodiziac. Din unele puncte de vedere, sexul cu fostul partener seamănă cu alimentaţia bogată în carbohidraţi. Avem nevoie de ele în momentele de stres. Sunt hrana pe care o căutăm când suntem stresaţi, deprimaţi sau agitaţi. La sfârşitul zilei, sexul cu fostul partener, la fel ca alimentele mai sus amintite, este delicios şi probabil nu tocmai recomandabil, dar ne produce atâta satisfacţie.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1