Sexul în bucătărie, modalitatea perfectă pentru a-ţi condimenta viaţa intimă

bucatarie.jpg

Sexul bucatarie modalitatea perfecta condimenta viaţa intima
Sexul în bucătarie, modalitatea perfectă pentru a-ţi condimenta viaţa intimă
foto: 123RF

Vrei să îţi condimentezi relaţia intimă? Atunci renunţă la clasicul sex în dormitor în favoarea unei partide incendiare de sex în bucătărie. Partenerul de viaţă îţi va aprecia spontaneitatea şi va fi imediat de acord cu propunerea ta.

Atmosfera ideală pentru o partidă de sex în bucătărie

Curăţenia este cuvântul de ordine în ceea ce priveşte sexul în bucătărie. Scapă de tot ce ţi-ar putea distrage atenţia inutil în timpul actului sexual: vase nespălate, firimituri sau alte lucruri care îţi taie pofta de sex. Pentru a crea acea atmosferă sexy, trebuie să ţii cont de faptul că bărbaţii sunt receptivi la aromele de vanilie sau scorţişoară. Dacă vrei să recreezi aceste mirosuri, cumpără beţişoare sau lumânări parfumate. Pentru a încinge şi mai mult atmosfera, umple un bol cu capşuni, peste care să adaugi puţină frişcă şi hrăniţi-vă unul pe celalalt.

Locurile ideale pentru sex în bucătarie

Pe masă

Acesta este locul ideal pentru o partidă de sex în bucătărie. Nu necesită prea mult efort şi oferă mai multe posibilităţi în materie de poziţii sexuale. Cea mai cunoscută ipostază este cea în care tu stai pe marginea mesei, sprijinindu-te în mâini, oferându-i partenerului tău acces total.

Pe blatul mobilei de bucătărie

Apleacă-te puţin şi ajută-te de blat pentru a te sprijini în timp ce iubitul tău te penetrează pe la spate. Dupa aceea, îl poţi răsfaţa şi tu, stimulându-l oral, în timp ce el se asează confortabil pe marginea blatului. Fii sigură că îţi va intoarce favorul!

Frigiderul

Deschide uşa frigiderului, sprijină-te de el şi lasă-ţi iubitul să te penetreze pe la spate. Aceasta poziţie este ideală, în special, pe timp de vara. Datorită faptului că aerul rece din frigider îţi va sensibiliza pielea, tu vei avea parte de senzaţii incredibile. 

Loading...
 
 

Citește și