Sexul, aspect important în fiecare cuplu. Ce anume poate duce la acumularea frustrărilor sexuale

sex.jpg

Sexul aspect important în fiecare cuplu
Nimic nu poate fi mai frustrant pentru o persoană, indiferent de sex, decât criticile continue primite din partea partenerului de viaţă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Activitatea intimă este un aspect important în fiecare cuplu. Şi, desigur, nu tot timpul viaţa sexuală a cuplului este numai lapte şi miere. Există momente în care libidoul unuia dintre parteneri este în scădere şi atunci pot interveni nişte mici animozităţi care perturbă viaţa sexuală din cuplu. Dacă dn cuplu mai lipseşte şi comunicarea, atunci când partenerii se confruntă cu o astfel de situaţie, lucrurile degenerează şi apar frustrările sexuale.

Nimic nu poate fi mai frustrant pentru o persoană, indiferent de sex, decât criticile continue primite din partea partenerului de viaţă. Nu te mai poţi aştepta de la soţ să facă performanţe în dormitor când tu l-ai cicălit toată ziua, de una, de alta, sau mai rău, te-ai plâns de prestaţiile lui anterioare.

După cum, nici partenera de viaţă nu va mai da randament, dacă apar comentarii acide legate de cum arată, cum s-a îmbrăcat, cum a gătit. Persoanele care îşi pierd încrederea de sine, îşi pierd totodată şi dorinţa de a mai face  dragoste. Aceste critici duc la risipirea intimităţii de care un cuplu are foarte mare nevoie.

Dacă simţi că lucrurile scapă de sub control şi nu mai puteţi remedia singuri situaţia, sfaturile psihologilor sau psihoterapeuţilor vă vor fi de mare ajutor. Astfel riscaţi să vă despărţiţi.

Loading...

Citește și

 • Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie

  Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.

 • Curiozităţi despre nimfomanie ce trebuie să ştii despre această afecțiune psihologică

  Nimfomania este o boală psihică care se manifestă prin dorinţa sexuală exacerbată a unei femei şi nevoia stringentă de sex, astfel că nimfomana nu va fi niciodată satisfăcută pe deplin din punct de vedere sexual. Ea va atinge greu orgasmul şi nu va reuşi niciodată să îşi descătuşeze pe deplin energia sexuală, fiind mereu convinsă că o partidă de sex poate fi din ce în ce mai bună, însă nu are rabdarea necesară să se obişnuiască cu un anumit partener.

 • Exista prietenie intre doua persoane de sex opus

  În funcţie de concepţia fiecăruia despre relaţii permise sau dorite cu sexul opus, unele persoane consideră că atracţia sexuală nu poate fi eliminată din relaţia dintre femei şi bărbaţi şi, evident, că acolo unde ea există, relaţiile de prietenie devin mai dificile, dacă nu chiar imposibile. Pentru o relaţie de prietenie sănătoasă cu sexul opus, comunicarea şi limitele sunt esenţiale. Este important ca ambii să aibă motivaţii comune şi să nu existe scopuri ascunse.

 • cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic cupluri

  Cuplul, de-a lungul timpului, trece prin tot felul de etape, şi câteodată sexul trece pe locul secundar. Uneori este firesc, dar activitatea intimă nu trebuie neglijată foarte mult timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1