Sexul în apă poate fi riscant!

sex.jpg

indiciul clar ca omul de langa tine nu te mai iubeste
Unul dintre cele mai alarmante indicii care îţi dau de înţeles că omul de lângă nu te mai iubeşte este acela că nu pare să te mai dorească la fel ca la început
foto: 123RF

E vară, atmosfera e fierbinte, iar gândul de a face sex în apă este unul foarte incitant. Această experienţă poate fi minunată pentru activitatea sexuală a unui cuplu.

Dar sexul în apă nu e pentru oricine. Apa îţi dă foarte multă libertate de mişcare şi sunt o grămadă de poziţii pe care le poţi încerca. Dar nu uita că există şi anumite dezavantaje.

Iată locurile unde te poţi iubi în apă, în voie, cu partenerul:

* În cadă. Dacă aceasta e mică, de preferat e ca ambii parteneri să stea pe o parte, iar fata să ridice un picior pe peretele căzii.

* La duş. Puteţi incerca numeroase poziţii în picioare. E bine să lipiţi nişte suprafeţe anti-alunecare pentru a evita accidentele. Lăsaţi apoi imaginaţia să zboare şi puneţi în aplicare toate poziţiile care vă vin în cap şi care pot fi executate din picioare...

* În jacuzzi. Aici ai mai mult loc de desfăşurare, aşa încât poţi încerca multe poziţii. Oricum, pentru a evita incidentele, e bine ca unul dintre parteneri să stea rezemat.

* În piscină. Dacă sunteţi la o piscină publică, trebuie să staţi în picioare şi să vă mişcaţi uşor, pentru a nu atrage atenţia celor din jur. Iar bărbatul trebuie să fie suficient de puternic, pentru a-şi ţine partenera în braţe. Dacă sunteţi la o piscină privată, puteţi să vă mişcaţi mai în voie. Dar, atenţie, există un mare inconvenient: conţinutul ridicat de clor din apă poate provoca infecţii genitale.

* În apa mării. Nimic nu se compară cu o partidă de sex acvatic pentru a începe o noapte incendiară. Totuşi, apa mării s-ar putea să nu corespundă aşteptărilor. Apa sărată nu este ideală pentru vagin, iar nisipul din apă ar putea ajunge pe unde nu trebuie, cauzând numai neplăceri. Pe urmă, dacă nu sunteţi cu ochii în patru, s-ar putea să fiţi prinşi în flagrant...

* Oricât de distractiv ar părea sexul în apă, prezervativele şi apa nu merg împreună. Substanţele chimice din apă afectează durabilitatea prezervativului. Aveţi grijă ce fel de prezervative cumpăraţi, înainte de a face sex în apă.

 

 

Loading...