Sexul anal la începutul vieţii sexuale. Câteva lucruri pe care trebuie să le ştii înainte s-o faci!

anal.jpg

Sexul anal la începutul vieţii sexuale
Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală
foto: 123RF

În primul rând, este bine să aveţi în vedere că sexul anal nu trebuie practicat la începutul vieţii sexuale. Totuşi, dacă vreţi să aveţi şi o astfel de experienţă, este mult mai bine să ştiţi anatomie, să aveţi cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să vă cunoaşteţi destul de bine partenerul. Fără toate aceste informaţii, sexul anal nu poate să însemne decât probleme şi durere, însoţite de traume ale zonei anale şi disconfort psihic.

Dacă sunteţi la începutul vieţii voastre sexuale ca şi cuplu, când încă construiţi şi vă cunoaşteţi, ar fi mai bine să evitaţi sexul anal. Astfel, riscaţi să vă simţiţi frustraţi şi să respingeţi apoi apropierea intimă între voi doi.

Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală, când învăţaţi cum se obţine relaxarea, plăcerea şi orgasmul şi consideraţi că între voi nu mai există bariere de gândire, iar sexul vaginal şi oral nu mai sunt două necunoscute în cuplul vostru.

 

 

Loading...

Citește și

 • Fanteziile joacă rol esențial dormitor idei

  Sexologii consideră că fanteziile sunt cele mai puternice afrodisiace care există. Ele au rolul de a menţine interesul sexual în cazul partenerilor care sunt împreună de ani de zile şi doresc să evite rutina intimă.

 • Cum pot rezolva divergenţele relaţia de cuplu

  La începutul unei relaţii, cele mai multe femei sunt tentate să facă sacrificii în numele iubirii, renunţând la propriile aspiraţii pentru a-l face fericit pe partenerul de viaţă. O legătură pe termen lung nu poate însă funcţiona în acest mod.

 • Cum faci iubitul fericit în fiecare zi trucuri simple

  Dacă fericirea partenerului tău este importantă pentru tine, cu siguranţă îţi doreşti să faci lucruri care să te ajute în acest sens. În articolul de mai jos, descoperă câteva trucuri simple, cu rezultate incredibile în ceea ce priveşte relaţia ta şi dispoziţia iubitului tău.

 • Motivul greşit femeile rămân într-o relaţie nefericite

  Simţi că relaţia în care eşti nu te mai împlineşte, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea? Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface din niciun punct de vedere şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.