Sexul anal este dureros? Află adevărul!

sex_anal.jpg

Sexul anal este dureros
Dacă momentul intim are loc cu acordul ambilor parteneri, femeia este relaxată şi folosiţi lubrifiant, de sexul anal poate fi o experienţă plăcută
foto: 123RF

Atunci când se discută despre sexul anal, cele mai multe persoane nu pot concepe ideea că poate fi practicat fără durere. Însă pentru cei doritori există un motiv de bucurie: anusul este o zonă extrem de sensibilă care merită să fie explorată.

Aşadar, dacă momentul intim are loc cu acordul ambilor parteneri, femeia este relaxată şi folosiţi lubrifiant, deoarece zona anală nu se lubrifiată în mod natural, sexul anal poate fi o experienţă plăcută, pe care s-ar putea să vă doriţi să o repetaţi.

Există totuşi, şi un aspect la care trebuie să fiţi atenţi, în special bărbatul. Pentru a preveni orice disconfort sau durere, acesta trebuie să aibă grijă să nu impună un ritm alert, să nu penetreze prea adânc şi să nu facă gesturi bruşte, care pot provoca răni, având în vedere că ţesuturile din această zonă sunt foarte sensibile şi bogat vascularizate.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Bărbaţii adoră ca partenera lor să se exprime liber în timpul sexului

  Exprimă-ţi senzaţiile şi plăcerea, prin orice gest sau reacţie doreşti. Femeile care nu îşi exprimă stările în timpul actului sexual creează confuzii în mintea partenerului, care nu mai ştie ce să creadă. Oare îi place sau nu, să continui sau să mă opresc?

 • se comporta un barbat care nu mai este interesat de tine

  Atunci când există sentimente de iubire între o femeie şi un bărbat şi sunt pe aceeaşi lungime de undă, vor putea trece peste orice obstacol oricât de greu ar fi. Atunci când unul dintre ei își pierde interesul și nu mai are nicio motivație să lupte pentru relație, este clar că deznodământul nu va fi unul pozitiv.

 • sex orgasm cuplu somn dormit

  După o zi lungă, grea, nu prea mai aveți chef de nimic. Întrebare: cum vă relaxați, totuși? Ce faceți? Stați la televizor, vă puneți un film, sau dați scroll pe telefon până la infinit? Sexul e probabil ultimul lucru la care vă gândiți când sunteți epuizați. Ei bine, se pare că sexul e cheia pentru un somn odihnitor.

 • femeile sunt mult mai excitate fertilitate

  Cum de altfel este și firesc, nu? Acesta este modul prin care natura le anunță că trupul lor este pregătit pentru o sarcină. Ovulația stimulează hormonii și declanșează excitarea sexuală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1