Sexul anal: de ce bărbaţii sunt fascinaţi de această practică

anal.jpg

sex anal barbati
Bărbaţii nu se vor da niciodată înapoi de la o partidă de sex anal, dacă partenera este dispusă
foto:123RF

Bărbaţii nu se vor da niciodată înapoi de la o partidă de sex anal, dacă partenera este dispusă. Cu siguranţă au şi câteva motive. Experimentarea, excitaţia provocată de “lucrul interzis”, un canal îngust, şi paradoxal, lipsa stimulării(deoarece rectul nu face nimic), care îi dau posibilitatea bărbatului să penetreze mai mult timp.

Totuşi, cel mai bun motiv pentru care bărbaţilor le place este rezistenţa sfincterului anal care le dă o senzaţie de dominare şi victorie. Multor femei chiar le place să fie stimulate în zona anală, odată ce au depăşit sentimentele de vinovăţie.

Nu mai trebuie spus că orice activitate care implică anusul şi rectul cere o igienă foarte minuţioasă şi o certitudine absolută că nu există nuciun risc de a lua boli. Orice a fost introdus în anus(deget, jucărie erotică, penis) trebuie spălat foarte bine înainte de a-l folosi în alt scop.

loading...
Loading...

Citește și

  • metode de a creste dorinta sexuala la femei

    Una dintre cele mai mari nemulţumiri ale reprezentantelor sexului frumos este scăderea sau pierderea libidoului. Cu toate astea, nu trebuie să intre în panică fiindcă sunt tot felul de trucuri pentru a le stârni dorinţa de a face sex.

  • sex dependent

    Paula Hall, expertă în relații, a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare legate de cât de periculoasă este dependența de sex pentru o relație. Cartea sa: ”Dependența de sex: perpectiva partenerului” a devenit un bestseller în Marea Britanie.

  • miscari secrete pentru o partida de sex oral incendiara

    De fiecare dată când îi faci sex oral iubitului trebuie să-i dai senzația că organul lui genital este cel mai important în acel moment. De aceea, sexul oral nu ar trebui să fie considerat o obligaţie pentru nici o femeie, ba din contră, trebuie să fie o plăcere.

  • Destul de multe femei îşi doresc şi mai mult să întreţină relaţii sexuale în timpul sarcinii, datorită hormonilor. Pentru ele, revista spaniolă ”Nosotras” a realizat o listă cu cele mai reconfortante poziţii.