Sexualitatea masculină. Dincolo de aparenţe, se găsesc o mulţime de lucruri pe care nu le ştim

sexx.jpg

Sexualitatea masculină
Sexualitatea masculină pare uşor de înţeles, dar dincolo de aparenţe se gasesc încă o mulţime de lucruri pe care nu le ştim
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

La prima vedere, sexualitatea masculină pare uşor de înţeles, dar dincolo de aparenţe se gasesc încă o mulţime de lucruri pe care nu le ştim şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte. Iată câteva aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea.

 • Cea mai sensibilă parte a penisului este glandul(partea din vârf), mai ales partea frenului, restul variază în sensibilitate de la bărbat la bărbat şi depinde de asemenea şi de nivelul erecţiei.
 • Bărbaţii au nevoie ca penisul să fie lubrifiat aşa cum femeile au nevoie ca vaginul să fie lubrifiat, astfel stimularea este dureroasă.
 • După ejaculare, bărbaţii trec printr-o perioadă “refractară” în timpul căreia nu mai pot face sex, această perioadă durează de la câteva minute la unii bărbaţi tineri până la ore întregi în cazul bărbaţilor mai în vârstă.
 • Unii bărbaţi pot ejacula de mai multe ori pe zi, alţii doar o dată sau de două ori pe săptămână.
 • Trebuie să ai orgasme înainte şi în momentul în care partenerul tău ejaculează, fiindcă nu-ţi mai poate provoca alte orgasme după aceea.
 • Bărbaţilor le place sexul fără penetrare tot atât de mult ca femeilor.
 • Aproape toţi bărbaţii se masturbează.
 • Aproape tuturor bărbaţilor le place pornografia.
 • E normal ca bărbaţii să fie excitaţi de feromonii femeilor.
 • Bărbaţii au şi ei câteodată dureri de cap, iar stresul şi munca multă pot duce la pierderea dorinţei de a face sex.
Loading...

Citește și

 • Este bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit

  Da, este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit. Standardele te ajută să te ghidezi cumva, să ai o oarecare siguranţă că nu alegi greşit. Persoanele care nu se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate nepotrivit, iar persoanele care ştiu ce vor de la viaţă, care se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate bine. Acest lucru sugerează că, având standarde înalte, este mult mai probabil să ajungeți la tipul de relație pe care îl doriți, mai degrabă decât să priviți în direcția opusă și să lăsați lucrurile să curgă de la sine.

 • Îţi place un bărbat

  Nu este greu să-ţi dai seama când un bărbat nu este interesat de tine. De cele mai multe ori, poţi înţelege acest lucru încă de la prima întâlnire. Sunt situaţii în care, ne dorim atât de mult o relaţie cu un anumit bărbat încât, chiar dacă respectivul ne transmite semnale că nu îşi doreşte o relaţie serioasă cu noi, avem tendinţa să le ignorăm. Poate pentru că nu suntem pregătite să acceptăm o realitate dureroasă pentru noi. Sau poate pentru că vrem să credem că suntem suficient de frumoase, inteligente sau abile pentru a-l cuceri.

 • Decizia de a evita contactele sexuale poate avea legătură cu o disfuncţionalitate genitală, dar poate fi pur şi simplu o alegere personală, radicală. Indiferent care este motivul, abstinenţa poate avea urmări asupra corpului, pe care trebuie să le ştii.

 • Fantezia care ia naștere în mintea femeilor nemulţumite de viaţa lor intimă

  Nu doar bărbaţii au această fantezie să facă sex nebun cu o persoană necunoscută, ci şi femeile. Multe doamne nemulţumite fiind de viaţa lor intimă, alături de partenerul de viaţă, visează la o întâlnire cu un necunoscut cu care să facă dragoste până la epuizare. Gândul că vor întâlni un străin pentru o noapte de sex în care pot face absolut orice, stârnește mulți fiori de plăcere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1