Sex pe caniculă. Temperaturile ridicate pot transforma o partidă de amor din plăcere în corvoadă

nuu.jpg

Sex pe caniculă
Temperaturile ridicate pot transforma o partidă de amor din plăcere în corvoadă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Zilele calde de vară ne duc cu gândul la pasiune şi dorinţă. Însă sezonul cald aduce cu sine şi inerenta problemă a temperaturilor caniculare, care, în majoritatea cazurilor, dăunează organismului, mai ales dacă acesta este supus unor eforturi fizice susţinute, afectează starea de spirit, dar pot crea probleme și din punct de vedere erotic. Din acest motiv, este bine să evitaţi relaţiile intime cu partenerul, mai ales dacă aţi stat prea mult la soare. Temperaturile ridicate pot transforma o partidă de amor din plăcere în corvoadă.

Temperaturile caniculare creează disconfort

Temperaturile extrem de ridicate sunt partea neplăcută a verii, iar pentru a evita disconfortul sau orice altă problemă care poate să apară în timp ce faceți sex, trebuie să respectați niște reguli. Faceți amor numai în zilele mai răcoroase și evitați să stați la soare înainte de sex. Nu beți lichide cu gheață si nu faceți dușuri fierbinti sau reci înainte de actul intim. Mai mult de atât, ar fi indicat să vă abțineți de la sex sălbatic unde trebuie să depuneți efort mai mare, la orele amiezii sau într-un loc foarte călduros. Sexul pe caniculă nu este ceea mai bună variantă pentru a vă relaxa.

Te dezhidratează

Pe cât de relaxantă este o partidă de sex, pe atât de periculosă poate fi dacă este făcută pe vreme toridă. Din cauza efortului și a consumului mare de energie din timpul actului sexual, vă puteți alege cu deshidratări, amețeli, cârcei sau crampe musculare. Ca să nu ajungeți în această situație, beți foarte multe lichide. Se recomandă un pahar la 20 de minute. Evitați ceaiul, cafeaua şi alcoolul pentru că vă vor deshidrata şi mai rău.

Te poate ucide

Medicii susțin că sexul pe caniculă implică riscuri în cazul persoanelor cardiace sau care suferă de astm. Aceste persoane pot face infarct, pusee de tensiune sau accident vascular cerebral. Este indicat ca cei care știu că au o sănătate precară să evite pe cât posibil să facă sex pe o vreme caniculară. Dacă totuși nu vă puteți abține, faceți dragoste numai in zilele moderate sub aspect termic și evitați expunerea la soare în zilele dedicate erotismului.

 

Loading...

Citește și

 • Sexul la telefon este mai mult decât plăcere

  Telefonul a fost inventat nu doar pentru a înlesni comunicarea între două persoane. Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes în iniţierea de jocuri sexuale. Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

 • Unii bărbaţi au preferinţe clare în ceea ce priveşte femeile

  Ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie nu este neapărat un corp perfect cu forme generoase. Aceste preferințe diferă de la bărbat la bărbat, însă în ceea ce privește trăsăturile de caracter, gusturile se aseamănă. Atât timp cât personalitatea unei femei este agreabilă, un bărbat va trece cu ușurință peste defectele fizice pe care ea consideră că le are și o va aprecia pentru ceea ce este ca un întreg. Aşadar, iată ce apreciază un bărbat, în mod deosebit, la o femeie.

 • trebuie să ştii despre relaţia cu un bărbat mai tânăr

  Se spune că dragostea nu are vârstă şi că doi oameni pot fi fericiţi împreună indiferent care este diferenţa de ani dintre ei, atât timp cât se iubesc. Sună foarte romantic şi cu toate că aşa ar trebui să fie, în realitate diferenţa de vârstă dintre doi parteneri are un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte viitorul relaţiei.

 • problemă sexuală confruntă bărbaţii

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă principala problemă cu care se confruntă bărbaţii şi se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.