Sex fierbinte pe la spate. Doggy style este una dintre cele mai îndrăzneţe poziţii sexuale

d.jpg

Sex fierbinte pe la spate
Doggy style este fără îndoială una dintre cele mai îndrăzneţe poziţii sexuale
foto: 123RF

Dacă nu ai făcut niciodată sex pe la spate, ei bine, este timpul să încerci. Doggy style este fără îndoială una dintre cele mai îndrăzneţe poziţii sexuale. Aceasta este cunoscută în special pentru stimularea perfectă a punctului G, ceea ce înseamnă un orgasm rapid şi foarte profund.

Poziţia doggy style nu este nici pe departe una romantică, ci se adresează mai degrabă persoanelor dornice de sex sălbatic. Femeia stă în patru labe, iar bărbatul se aşază în genunchi  şi se sprijină de şoldurile partenerei. El este cel care deţine controlul şi impune ritmul, aşa că dacă îţi doreşti să fii dominată, doggy style este ideală pentru un sex incitant şi un orgasm exploziv.

Senzaţiile pe care le oferă poziţia doggy style sunt foarte intense, iar penetrarea este una mai adâncă decât în orice altă poziţie posibilă. Doggy style este ideală pentru persoanele care îşi doresc acţiune în pat şi vor să profite de partidele de amor la maximum. Unghiul de penetrare poate fi schimbat cu uşurinţă, atât drept, cât şi în părţile laterale, precum şi în sus sau în jos, ceea ce înseamnă că senzaţiile pot fi extrem de diverse şi satisfăcătoare.

Doggy style oferă plăcere maximă femeilor şi fantezii incitante bărbaţilor. Penetrarea din spate le oferă masculilor o senzaţie vizuală incredibilă şi îi excită enorm. De asemenea, în această poziţie, partenerul tău are acces foarte uşor la clitoris şi se poate juca cu el în timpul penetrării pentru intensificarea plăcerii. Aşadar, doggy style este perfectă pentru provocarea orgasmelor, atât vaginale, cât şi clitoridiene, aşa că orice femeie trebuie să o experimenteze cel puţin o dată în viaţă.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • De ce este important ca într-o relaţie să avem grijă de noi înşine

  Într-o relație, ne dorim să ne simțim iubiți și apreciați. Iubirea este un sentiment care se construiește în timp. Această iubire o purtăm cu noi chiar și în momentele în care nu reușim să ne conectăm cu celălalt așa cum ne-am dori.

 • Relația dintre tine și bărbatul pe care l-ai iubit s-a deteriorat

  De-a lungul vieții, se întâmplă să ajungi uneori la concluzia că o anumită persoană nu este potrivită pentru tine. De obicei, conștientizezi acest lucru atunci când îți dai seama că nu mai ții la omul respectiv sau viceversa. În acel moment relația este terminată și tu trebuie să te pregătești să-i spui adio.

 • Modificările bruște de dispoziție pot fi un indiciu al nevoii de sex

  Sexul îmbunătăţeşte sănătatea phihică şi te face mai fericită, datorită unor hormoni numiţi endorfine care controlează buna dispoziţie şi atitudinea pozitivă faţă de oameni. Lipsa sexului, însă, îşi poate pune amprenta asupra comportamentului fiecărei persoane, indiferent dacă este sau nu conștientă de acest lucru.

 • Postludiu importanta atât pentru parteneri cât şi pentru relaţie

  Preludiul este extrem de necesar la începutul partidei de amor, dar ce se întâmplă după ce facem sex? Postludiul, adică atenţia pe care partenerii şi-o acordă după finalizarea actului sexual, este un aspect esenţial al vieţii intime şi al relaţiei de cuplu, la fel de important ca preludiul. Mângâierile şi vorbele dulci nu ar trebui să fie trecute cu vederea sau tratate expeditiv. A fi rece, deconectat sau distant după sex poate avea efecte negative și poate influența nivelul de satisfacție a unei femei.