Semnul care îţi poate da de înţeles că iubitul se gîndeşte la despărţire

dr.jpg

Semnul da de înţeles că iubitul se gîndeşte la despărţire
Atunci când un bărbat nu mai este preocupat să facă sex cu partenera de viaţă, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din relaţie
foto: 123RF

Atunci când un bărbat nu mai este preocupat să facă sex cu partenera de viaţă, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din relaţie. De regulă, atunci când un tip premeditează încetarea relaţiei, comportamentul său se va schimba treptat şi nu peste noapte. La început el va bate în retragere pe plan emoţional, abia apoi vei sesiza schimbări la capitolul contact fizic.

Iată ce poţi să faci în această situaţie chiar dacă îţi este greu

Dacă ai eliminat toate celelalte posibile motive ale lipsei dorinţei sexuale, poate e timpul să accepţi realitatea. Unii reprezentanţi ai sexului puternic pur şi simplu nu găsesc curajul necesar de a spune direct partenerelor de viaţă că le părăsesc, sau nu vor să pară insensibili, aşa că preferă să emită diverse semnale. De exemplu, refuzul de a mai întreţine relaţii sexuale.

În această situaţie, ei speră să fii tu aceea care sparge gheaţa şi pune pe “tavă” discuţia dificilă. Începe prin a-i spune că ai remarcat unele schimbări în atitudinea sa faţă de tine şi roagă-l să-ţi spună care sunt motivele reale. Oricum, e bine să fii pregătită sufleteşte pentru varianta cu despărţirea ca să mai atenuezi din suferinţă.


 

Loading...

Citește și

  • unul dintre participanţii la discuţie a dorit să afle cum îşi poate da seama dacă partenera lui mimează orgasmul.

  • Aceasta este provocarea care te duce întotdeauna la orgasm

    Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.

  • secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide

    Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale. Ai remarcat cu siguranţă că atunci când porneşti la drum fără vreo tragere de inimă ajungi mai greu la orgasm. Secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

  • Iată ce îi determină pe bărbaţi să se masturbeze la filmele pentru adulţi

    Nu mai este niciun secret pentru nimeni, toţi bărbaţii se masturbează la filme porno, chiar dacă sunt căsătoriţi sau nu. Se masturbează, în primul rând, pentru că astfel pot vedea o fantezie pe care doar şi-au imaginat-o, chit că este vorba de trei blonde apetisante care satisfac un singur bărbat sau o femeie cu un bust generos.