Semnele care ne dau de înţeles că avem o problemă de ordin sexual

problema.jpg

Cum ne dam seama avem problema ordin sexual
O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

Simptomele unei disfuncţii sexuale presupun:

 • Scăderea sau lipsa dorinţei sexuale
 • Un nivel scăzut al excitaţiei sau imposibilitatea de a te excita ca înainte
 • Lipsa orgasmului după o stimulare sexuală intensă
 • Durere în timpul actului sexual

Dacă în viaţa ta sexuală intervine o mică schimbare, nu înseamnă că ai o problemă sexuală! Totul se transformă într-o problemă în momentul în care îţi fură atenţia de la relaţia cu partenerul şi îţi schimbă radical viaţa sexuală. Problema sexuală se transformă în disfuncţie sexuală atunci când organismul tău nu mai răspunde la fel la stimulii sexuali.

 

Loading...

Citește și

 • relaţia sortită eşecului

  Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

 • uita barbatul tocmai te-ai despartit

  Nu ştii cum să-l uiţi pe bărbatul de care tocmai te-ai despărţit, însă nici nu renunţi la ideea că veţi fi cândva împreună? Toate aceste gânduri nu fac decât să alimenteze nişte iluzii deşarte.

 • supravieţuieşti unei relaţii la distanţa

  Relaţiile la distanţă sunt cunoscute ca fiind dificile. Pe de altă parte, foarte multe cupluri recunosc că acest tip de relaţie este tocmai ce le trebuie pentru a valorifica mai mult timpul petrecut împreună şi pentru a aprecia sincer persoana lângă care trăiesc.

 • deranjeaza barbați femei

  Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va fi deranjat la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1