Semnele care îţi spun clar că un bărbat este îndrăgostit de tine

drag.jpg

Semnele spun clar bărbat este îndrăgostit de tine
Un bărbat îndrăgostit își dorește să petreacă tot mai mult timp împreună cu tine
foto: 123RF

Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine, nu este nevoie să îl întrebi. Este suficient să ţii cont de câteva semne, care îţi pot da de înţeles, dincolo de orice îndoială, că este amorezat de tine.

Nu fuge de responsabilități și nu îți lasă impresia că se sperie atunci când aduci vorba de ceva mai serios. Dacă vezi că e implicat, își dorește să petreacă tot mai mult timp împreună cu tine și, dincolo de aceste detalii, e deschis către discuții despre viitor sau chiar el le inițiază, atunci poți fi sigură că ești mai mult decât o iubită de tranziție!

Este afectuos și caută cu orice preț să te facă să te simți fericită. Indiferent că are suficient timp sau nu, întotdeauna caută o cale să petreceți momente frumoase împreună, arătându-ți multă grijă și afecțiune. Poate ți se pare ceva banal, dar este un prim semn că e nebun după tine.

E nerăbdător să îți întâlnească familia și prietenii și e deschis să îi accepte fără să te pună într-o situație neplacută. Nu foarte mulți bărbați se grăbesc să se afișeze oficial cu o femeie. Așadar, dacă vine cu aceste propuneri, bucură-te și acceptă provocarea. Stai lângă un bărbat pentru care chiar contezi!

 

Loading...

Citește și

 • Cuplurile au la dispoziție zilele de luni, marți și joi pentru momente intime

  Dincolo de satisfacţia bărbatului, de regulă mai uşor de mulţumit, reuşita unei relaţii de cuplu se bazează mult pe satisfacţia sexuală a femeii. Un bărbat care vrea să-şi păstreze iubita cât mai mult timp alături trebuie să se asigure că ea este satisfacută din punct de vedere sexual.

 • Motivele pentru care un bărbat ignoră o femeie

  Sunt sigură că nu o dată ai întâlnit un bărbat care părea interesat, atras, încântat de tine, îşi dorea să vă vedeţi zilnic, iar apoi, fără niciun avertisment, are loc o schimbare de atitudine şi începe să te ignore. Iată câteva explicații care te ajută să privești situația mai lucid.

 • Vrei relaţie durată află lucruri nu e bine să faci

  Anumite lucruri pe care le faci în relație te pot îndepărta de partnerul tău și pot distruge legătura sentimentală dinte voi. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul tău să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

 • atrasă bărbat implicat într-o altă relaţie

  Atunci când eşti atrasă de un bărbat care se află deja într-o relaţie, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.