Semne după care poți să-ți dai seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine

amor.jpg

Semne după care poți să-ți dai seama dacă un bărbat este amorezat de tine
Va vorbi despre tine cu respect, pentru că te consideră femeia visurilor lui
foto: 123RF

Atunci când vrei să-ți dai seama dacă un bărbat s-a amorezat de tine, trebuie să urmărești imparțial modul în care se poartă, fără să te gândești ce ai face tu în situația respectivă. Dacă este îndrăgostit cu adevărat de tine și își dorește o relație serioasă, de durată, va adopta oricare dintre comportamentele de mai jos.

1. Face planuri pentru doi, nu pentru unul. Va inventa activităţi şi va face planuri pentru amândoi, în loc să se aibă în vedere doar pe sine.
2. Va începe să ia decizii de viaţă importante, luându-te în calcul şi pe tine. Îşi va petrece tot timpul liber cu tine şi nu cu vechiul lui prieten de liceu.
3. Interesul lui pentru tine va fi statornic şi constant. Dacă are în vedere planuri de viitor, nu te va contacta când şi când. Nu va fi zgârcit cu timpul liber şi te va căuta mereu. Vei avea acces continuu şi vei cunoaşte toate aspectele vieţii lui.
4. Îşi va concentra întreaga energie asupra relaţiei voastre. Când un tip ţine la tine, este mult mai atent  şi îşi doreşte să te facă fericită. Poţi să-l suni la orice oră şi să îi ceri orice.
5. Nu va inventa scuze
6. Un indiciu mai mult decât favorabil este când ajunge seara acasă şi îi face plăcere să stea de vorbă cu tine. Când un bărbat te iubeşte, te va suna în fiecare zi a săptămânii, nu doar când are chef. În timp ce mergeţi cu maşina sau în drum spre cină, subiectele voastre de discuţie nu se epuizează niciodată.
7. Va fi de partea ta, chiar şi atunci când greşeşti. Prietenii lui nu vor putea să te umilească, iar el va avea grijă să-ţi protejeze sentimentele. O să ai mereu  impresia că eşti prioritatea lui principală.
8. Îţi va permite mereu să ai acces la viaţa lui. După şase luni, atenţia nu I se va diminua cu nimic faţă de prima lună. La un moment dat, te va lasa pe tine să răspunzi la telefonul lui.
9. Se va întrece pe sine însuşi. Când e vorba de o femeie pe care o iubeşte la nebunie, va fi dispus să facă orice îi depăşeşte în mod normal atribiţiile. Va face diverse lucruri pentru tine, va fi atent, va dori să te facă fericită şi va încerca să te înveselească dacă eşti tristă.
10. Mai presus te orice, te va respecta ca femeie.Te va numi iubita lui, prietena lui, sau logodnica lui.Va vorbi despre tine cu respect, pentru că te consideră femeia visurilor lui.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1