Semne corporale că pilulele anticoncepționale nu funcționează

pilule.jpg

contraceptive orale, pilule, anticonceptionale, prevenire sarcina, reduce efectele contraceptivelor
La cel mai mic semn de oboseală excesivă sau de depresie nu ezita să vorbeşti cu medicul tău pentru a putea schimba fie combinaţia de hormoni fie doza.
www.clicksanatate.ro

Pilule destinate pentru a împiedica apariția unei sarcini, anticoncepționalele pot avea anumite efecte asupra bunei funcționari corporale dar și asupra pielii.

Dacă ești într-o relație de lungă durată și nu crezi ca este momentul oportun pentru apariția unui bebeluș atunci este indicat să apelezi la o metodă contraceptivă care să îți vină în ajutor.

Pentru a face acest pas este recomandat să mergi la un medic specialist care în urma unui set de analize medicale să îți prescrie pilulele anticoncepționale.

În cazul în care le iei după ureche, ai toate șansele să te confrunți cu anumite simptome ce ar trebui să te pună pe gânduri că ceva nu este în regulă.

Predispoziție la stări depresive

Pilulele conțin doze de hormoni destul de puternice ce pot declanșa anumite stări în organismul uman. Astfel că de cele mai multe ori regăsim în compoziția pilulelor o combinație dintre progesteron și estrogen sau doar progesteron. Aceasta fiind și cauza pentru care există riscul să te confrunți cu stări emoționale schimbătoare până la stări depresive.

La cel mai mic semn de oboseală excesivă sau de depresie nu ezita să vorbești cu medicul tău pentru a putea schimba fie combinația de hormoni fie doza.

Atât timp cât iei pilule nu ar trebui să simți nici un fel de durere menstruală, în caz contrar nu ignora aceste semne, mai ales dacă vorbim despre greață, senzația de vomă, sângerări între menstre sau tulburări de vedere.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte simptome dau contraceptivele nepotrivite!

Cum să-ți menții sistemul limfactic sănătos
Cu aceste 5 trucuri ajungi la greutatea dorită!

 

Loading...

Citește și

  • Anticoncepţionalele orale au efecte secundare emoţionale care ne pot afecta relaţiile. Hormonii din medicamentele contraceptive transformă femeile în „mici monştri“, le fac posesive şi suspicioase cu partenerii de viaţă, arată un studiu scoţian.

  • Anticoncepţionale conţin de obicei doi hormoni, asemănători cu cei naturali, estrogen şi progesteron, şi prin administrarea lor corpul este "păcălit" inhibând ovulaţia. Este una dintre cele mai folosite metode de contracepţie la femei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1