Semne clare că partenerul te iubeşte, chiar dacă nu ţi-o spune

evident.jpg

Semne clare partenerul iubeşte chiar dacă nu ţi-o spune
Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează
foto: 123RF

Dragostea trece dincolo de cuvinte şi poate fi exprimată şi fără prea multe vorbe. Unii bărbaţi nu îşi pot exprima lejer sentimentele, aşa că faptele sunt cele care îi trădează. Dacă încă te îndoieşti de sentimentele partenerului tău, fii atentă la urmatoarele semne şi aşa vei şti cu siguranţă dacă te iubeşte cu adevarat.

Bărbaţii sunt recunoscuţi pentru faptul că nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele faţă de o femeie. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el.

Există, totuşi, anumite lucruri pe care un tip îndrăgostit le face în intimitate şi care arată clar că intenţiile lui sunt serioase. Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează. Este tandru, grijuliu şi este mult mai interesat de plăcerea ta decât a lui.

Comportamentul lui poate fi destul de neclar în alte situaţii, însă în momentele intime intenţiile sunt mult mai greu de ascuns. În plus, dacă i s-au aprins călcâiele după tine, va aştepta cu nerăbdare minutele de după în care staţi îmbrăţişaţi şi vorbiţi despre orice. Acele momente de apropiere sunt un indiciu clar că ţine la tine şi vrea să împărţiţi totul, nu doar clipele senzaţionale din dormitor.

Loading...
 
 

Citește și

 • Consecinţele convieţuirii într-o relaţie cu un partener nepotrivit

  O femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie are nevoie de un partener matur, demn de încredere și stabil din punct de vedere emoţional.

 • De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu

  De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu şi ce putem face pentru a avea o căsnicie fericită? Este o întrebare pe care şi-o pun cele mai multe persoane. Fiecare relaţie este unică şi orice cuplu traversează perioade cu suişuri şi coborâşuri, însă este important să ştim cum să depăşim aceste momente.

 • Femeie care se uita la telefon

  Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

 • Greșeli frecvente la folosirea prezervativului

  Cei mai mulți bărbați nu prea sunt prietenoși cu metodele de protecţie și de fiecare dată caută tot felul de scuze pentru a le evita. Deşi îi protejează de o gamă largă de neplăceri, ei fac greșeli frecvente la folosirea prezervativului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1