Semne care îți dau de înțeles că bărbatul este stângaci în ale sexului

inceput.jpg

semne barbat stangaci in ale sexului
Dacă un bărbat are nevoie mereu de instrucţiuni sau atenţie continuă pentru a-şi aduce iubita la orgasm, înseamnă că este stângaci în ale amorului
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu poţi să ştii niciodată dacă un reprezentant al sexului puternic este stângaci în ale amorului decât după prima aventură sexuală, chiar dacă înainte de a ajunge în dormitor aţi avut discuţii desprea ceea ce vă place.

Există unii bărbați care intră într-o relaţie având o experienţă sexuală mică sau poate chiar inexistentă, dar asta nu înseamnă că sunt de condamnat. Cu puțină înțelegere și exercițiu pot deveni experți în pat. Însă până atunci, vă spunem care sunt semnele care vă dau de înțeles că iubitul nu prea se pricepe la sex.

Are mereu nevoie de instrucţiuni

Este clar unul din acele semne evidente că bărbatul nu prea se pricepe la sex. Dacă acesta are nevoie mereu de instrucţiuni sau atenţie continuă pentru a-şi aduce iubita la orgasm, înseamnă că este stângaci în ale amorului.

Nu are curaj să preia iniţiativa în pat

În momentul în care un bărbat nu se lasă purtat de val în intimitate şi nu preia iniţiativa înseamnă că nu prea se pricepe la sex. Nu trebuie să fii dominator în pat, dar un bărbat cu experienţă ştie ce să facă şi când trebuie să preia controlul.

Nu acordă suficient timp începutului de act sexual

Unii bărbaţi renunță la preludiu și nu îşi acordă suficient timp pentru a fi foarte bine excitaţi, pentru a menţine o erecţie necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit. Bărbaţii care se pricep şi ştiu să facă sex acordă foarte multă atenţie preludiului. Ei sunt conştienţi că începutul de act sexual este foarte important şi le ajută pe femei să obţină nivelul de excitare dorit pentru a se bucura de un act sexual satisfăcător.

Îşi întreabă des iubita dacă a avut orgasm

Bărbaţii care nu ştiu să facă sex sau nu au foarte multă experienţă sexuală nu sunt siguri niciodată pe prestaţia lor în pat. Pe de altă parte, este posibil să fie genul de bărbat pentru care sexul nu a contat prea mult de-a lungul timpului. Un semn evident că bărbatul nu prea se pricepe la sex este că foarte des în timpul contactului sexual îşi întreabă iubita dacă avut orgasm. În mod normal un bărbat care cunoaşte foarte bine tainele amorului îşi dă seama dacă partenera a ajuns la climax.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1