Semne care îţi arată că nu ţi-ai ales bine partenerul

petrece.jpg

Semne arata nu ţi-ai ales bine partenerul
Când o femeie conștientizează că nu mai este lângă partenerul potrivit îi va da de înțeles prin gesturi sau comportament faptul că nu îi mai este pe plac
foto: 123RF

La începutul relației totul este numai lapte și miere, îți face plăcere să-ți petreci timpul cu iubitul, să discutați ore în șir, iar defectele trec neobservate. Din păcate, cu timpul, lucrurile se mai schimbă și realizezi că bărbatul lângă care ești nu a fost alegerea cea mai bună. Iată, în articol, câteva semne care îţi dau de înţeles acest lucru.

Nu te mai atrage sexual

Se întâmplă ca după o perioadă să realizezi că relația în care ești implicată nu te mai satisface și că nu mai ești lângă partenerul potrivit. Cu atât mai mult nu mai simți nevoia să fii intimă cu el. Cauți tot felul de motive, că ești obosită, că nu te simți bine sau că vrei să dormi, doar ca să eviți să mai faci sex cu iubitul. Tratezi totul cu indiferență, inclusiv relația sexuală și nu te mai implici în absolut nimic.

Începi să-l minți

În primul rând o relație care funcționează se bazează foarte mult pe încredere și iubire. Din momentul în care începi să-ți minți iubitul înseamnă că nu-ți mai place de el și o faci pentru că vrei să ascunzi ceva. Atunci când realizezi că nu mai ești lângă partenerul potrivit nu-ți mai pasă dacă ești prinsă cu minciuna, fiindcă scopul tău este să scapi mai repede de el.

Îi faci reproșuri în mod constant

Atunci când o femeie conștientizează că nu mai este lângă partenerul potrivit îi va da de înțeles prin gesturi sau comportament faptul că nu îi mai este pe plac. Dintr-o dată începi să-i analizezi fiecare mișcare și abia aștepți să facă un pas greșit pentru a putea să-i reproșezi acest lucru. În mod normal, când totul funcționează așa cum trebuie în relație, nu te deranjează anumite aspecte și pe unele chiar le treci cu vederea.

Nu vrei să-ți mai petreci timpul liber cu el

Când femeile încep să simtă nevoia de mai multă intimitate și libertate este clar că ceva nu mai merge în relație. Vrei să stai mai mult singură și nu îți mai dorești să-ți petreci timpul în compania partenerului de viață. Inventezi tot felul de scuze, doar ca să nu fii în preajma lui.

Loading...

Citește și