Semnalul care ar trebui să ne atragă atenţia asupra relaţiei. Simţi că nu-ţi mai cunoşti partenerul

nuuuu.jpg

Semnalul care ar trebui să ne atragă atenţia asupra relaţiei
Relaţia de cuplu are mereu nevoie de atenţie din partea partenerilor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

O relaţie de cuplu înseamnă două persoane care ar trebui şă crească şi să treacă prin schimbări împreună. Astfel, nu numai cei doi parteneri vor avea de câştigat, ci şi relaţia lor. De regulă, maturizarea şi schimbarea au loc numai dacă există înţelegere, comunicare şi transparenţă.

Când unul dintre parteneri trece printr-o schimbare bruscă de temperament sau apar schimbări din punct de vedere social ori în privinţa scopului în viaţă, celălalt partener ar putea simţi că nu-l mai recunoaşte, că e într-o relaţie cu un străin.

Nu lăsaţi lucrurile să evolueze fără să încercaţi să le rezolvaţi, pentru că, dacă faceţi asta, e posibil ca, mai târziu, să nu mai existe soluţii. Relaţia de cuplu are mereu nevoie de atenţie din partea partenerilor. Numai astfel eventualele probleme ar putea fi detectate la timp şi soluţionate, înainte să ajungă în punctul în care ambii parteneri au de suferit şi nu mai pot face nimic pentru a îndrepta lucrurile

Loading...

Citește și

 • Încrederea în partenerul de cuplu este fragilă

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

 • seduci un bărbat în mod subtil dar sigur

  Atunci când vine vorba de a face ceva care să atragă atenţia unui bărbat, multe femei sunt reticente sau nesigure. O mare parte din arta seducţiei vine de la sine, din impulsurile pe care persoana respectivă te face să le simţi, însă niciodată nu strică să ştii câte ceva în plus.

 • Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat

  Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

 • Singurătatea relaţia de cuplu prevenită acestă situaţie

  Singurătatea în cuplu nu apare pur şi simplu. Există semne care îţi arată că lucrurile nu mai stau ca la început. E frustrant să descoperi că persoana căreia îi povesteai totul fără nici o reţinere este acum cu gândurile în altă parte şi adesea nici nu aude ce îi spui. Pe moment nu înţelegi ce anume s-a întâmplat, de aceea e nevoie să dai timpul înapoi şi să analizezi când ai început să nu te mai bucuri de relaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1