Semnale precise care îţi dau de înţeles că iubita ta este satisfăcută în pat

semn.jpg

Semnale precise care îţi dau de înţeles că iubita este satisfăcută în pat
O femeie îţi va indica, chiar şi fără să vrea, tot ce trebuie să faci pentru ca ea să se bucure de actul sexual şi să o satisfaci
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Poate că atunci când relaţia este la început, partenera ta se sfieşte să îţi spună ce anume îi place în pat, sau poate că iubita ta este mai timidă, însă chiar dacă nu auzi de la ea vorbe care să îţi indice exact ce anume îi place sau nu, ce îşi doreşte şi când, trebuie să ştii că trupul ei îţi transmite semnale precise. Trebuie numai să fii atent la ele. O femeie îţi va indica, chiar şi fără să vrea, tot ce trebuie să faci pentru ca ea să se bucure de actul sexual şi să o satisfaci.

Aşadar, fii atent la ce îţi spune trupul ei. Atunci când îi provoci plăcere, ritmul respiraţiei ei se va schimba, temperatura corpului ei va urca uşor în anumite zone, mişcările ei vor deveni mai haotice, iar gemetele îţi vor spune când faci ceea ce trebuie, când să continui sau când trebuie să schimbi ceva.

Modul în care te atinge reprezintă alt indiciu: cu cât va fi mai excitată, cu atât atingerile ei vor deveni mai dezordonate, mai intense şi îţi vor indica ce să faci în continuare. Dacă se retrage din calea atingerilor tale poate fi un semn că eşti prea dur, iar dacă se gâdilă, atingerile sunt prea suave. Dacă pare total indiferentă, trebuie să schimbi nu numai modul în care o atingi, ci şi zona.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Lipsa de împlinire sexuală poate crea probleme majore într-un cuplu

  Unul dintre motoarele importante în cuplu este împlinirea sexuală. Dar o viață sexuală împlinită înseamnă mai mult decât multe partide de sex sau atingerea orgasmului.

 • Merită să stăm într-o relaţie fără iubire

  Din păcate, există foarte multe relaţii de cuplu în care partenerii nu se mai iubesc, dar totuşi rămân împreună. Aceste persoane nu mai sunt fericite și ajung să nu-și mai trăiască viața așa cum şi-ar dori cu adevărat. În loc să ne întrebăm dacă merită să stăm în acest tip de relație, ar fi mai bine să ne întrebăm dacă o facem din conveniență.

 • Erecţia matinală motivul pentru care bărbaţii se trezesc cu chef de sex

  Chiar dacă partenerul tău se trezeşte dimineaţa cu o erecţie, asta nu înseamnă că a avut vise erotice toată noaptea. Erecţia matinală este un fenomen pur fiziologic, involuntar.

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1