Secretul unui preludiu ideal. Iată în ce constă

preludiu.jpg

Secretul preludiu ideal constă
Preludiul nu trebuie să fie plictisitor. Faceţi un duş împreună
foto: 123RF

Preludiul este unul dintre cele mai importante etape a actului sexual, peste care nu trebuie să sari. Iar secretul unui preludiu ideal constă în a vorbi deschis cu partenerul, despre ce înţelege fiecare prin preludiu, ce aşteptări are şi ce l-ar ajuta să se simtă cu adevărat satisfăcut. Cunoscând dorinţele şi nevoile intime ale celuilalt, ajungi să preţuieşti preludiul.

Preludiul nu trebuie să fie ceva monoton. Dacă se întâmplă aşa, atunci cu siguranţă există o lipsă de comunicare şi de cunoaştere între parteneri. În loc să îl judeci pe celălalt pentru că are nevoie de mai mult sau de mai puțin timp, ar trebui să îţi aminteşti că fiecare este diferit, iar corpul trebuie să aibă parte de stimulii care îl fac să simtă dorinţa şi plăcerea. 

Iată ce trebuie să faceţi pentru ca preludiu să nu devină ceva plictisitor

 • Spuneţi-vă lucruri care să vă stârnească apetitul sexual.
 • Faceţi baie sau duş împreună.
 • Surprindeţi-vă cu mici accesorii şi lenjerie intimă provocatoare
 • Începeţi cu un masaj: masajul erotic duce aproape întotdeauna la sex!
 • Nu uitaţi de muzică!
Loading...
 
 

Citește și

 • situatii care pot afecta legatura cu partenerul de viata

  Intr-un cuplu contează foarte mult să îl accepţi pe celălalt aşa cum este. Iar dacă două persoane nu sunt pe aceeași lungime de undă, relația se poate termina fără ca tu să îți dorești acest lucru. Iată câteva situaţii care îţi pot afecta legătura cu partenerul.

 • lucruri mai putin stiute despre sexul anal

  Sexul anal este un subiect controversat, adesea considerat o perversiune și din acest motiv cele mai multe persoane sunt reticente în fața ideii de a-l pune în practică. Pe de altă parte, există femei cărora sexul anal le dă senzații absolut incredibile.

 • Sfaturi care ajută la supravietuirea iubirii în relaţie

  Când te îndrăgosteşti, vrei ca acest sentiment să dureze toată viaţa. Nu este un ideal greu de atins, însă, pentru reuşită este nevoie de răbdare, de tact, de acceptare şi de încredere. Iată câteva sfaturi care ajută la „supravieţuirea” iubirii în relaţie.

 • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

  Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1