Secretele sexuale ale femeilor. Ce presupune fantezia în care ele îşi doresc să fie supuse?

fan.jpg

Ce presupune fantezia în care ele îşi doresc să fie supuse
Unele femei visează să fie supuse, iar fanteziile lor pornesc de la simplul act în care oferă plăcere bărbaților și merg până la asalt sexual sau viol
foto: 123RF

Preferată de unele femei, fantezia sexuală în care acestea adoră să joace rolul de supuse a creat controverse în rândul experţilor în sexualitate şi psihologie. Cu toate acestea, un lucru este clar: femeile cărora le place să fie supuse au probleme când vine vorba de control.

Din unele studii a reieşit chiar că femeile puternice, aflate în poziţii de conducere, au fantezii în care sunt supuse sexual mult mai des decât celelalte, datorită faptului că simt nevoia să se elibereze de presiunea unei astfel de responsabilităţi.


Aşadar, unele femei visează să fie supuse, iar fanteziile lor pornesc de la simplul act în care oferă plăcere bărbaților și merg până la asalt sexual sau viol. Supunerea presupune forță, iar femeile simt că se pot arunca în escapade sălbatice și nebunești, fără să se simtă ciudat sau vinovate în legătură cu asta. Lipsa vinovăției are legătură cu faptul că ea crede că a încercat să se opună actului sexual, dar plăcerea s-a produs oricum. Nu înseamnă, însă, că femeile vor să fie violate sau să piardă controlul asupra vieții.

De obicei, acestea vor să fie supuse pur și simplu pentru că ar fi într-o poziție total diferită de cea în care se află în viața de zi cu zi și pentru că fac o alegere. În cazul unui viol real, nu ar fi alegerea lor.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1