Secretele postului. Beneficiile abstinenţei sexuale în această perioadă

ab.jpg

Secretele postului
Abstinenţa sexuală pentru o perioadă scurtă poate aduce o serie de avantaje
foto: 123RF

Abstinenţa sexuală conştientă reprezintă o metodă eficientă de antrenament în stăpânirea corpului şi a spiritului. Abstinenţa conştientă se reflectă în mod pozitiv asupra vieţii de cuplu, dacă există o dată limită pentru această întrerupere de activitate sexuală.

Ce-ar fi ca în perioada postului să spuneţi stop sexului cu iubitul? Ce s-ar putea întâmpla? Sexul zilnic nu este reţeta fericirii în cuplu, decât dacă îl alternaţi cu o perioadă de abstinenţă. Uneori pauzele de sex aduc beneficii relaţiei, mai ceva ca sexul făcut în mod frecvent. Un post negru în dormitor nu ar face decât să vă reîmprospăteze viaţa de cuplu, să-i dea un alt suflu şi un alt gust.

Abstinenţa sexuală pentru o perioadă scurtă poate aduce o serie de avantaje

Cu moderaţie, abstinenţa sexuală este chiar benefică. Unul dintre cele mai mari avantaje este că nevoia fizică şi psihică se înnoieşte.

După o perioadă de abstinenţă, să fii goală în pat cu iubitul tău sigur te va face să simţi fiori. Atingerea lui va trezi în tine senzaţii de mult uitate şi emoţii demne de o adolescentă.

Dacă reuşiţi să faceţi faţă tentaţiei şi atingeţi termenul limită sigur regăsirea va fi una furtunoasă, mai ales dacă îl surprinzi cu o lenjerie provocatoare sau cu un truc sexy.

Este singura metodă eficientă sută la sută de a evita o sarcină nedorită şi cea mai sigură metodă de a preveni bolile cu transmitere sexuală.

Poate revigora relația sexuală

Se întâmplă ca excesele sexuale să coincidă cu o oarecare plictiseală. După o perioadă de stat pe tușă vă veți putea recăpăta apetitul sexual, astfel încât să vă bucurați din nou de plăcerea de a face sex și nu în ultimul rând de orgasme intense.

 

Loading...

Citește și

  • Ai aflat că eşti înşelată

    Una dintre cele mai neplăcute situaţii în care te poţi afla în viaţă este să afli că ai fost înşelată. Dacă ai trecut prin aceste momente, probabil ştii deja câtă furie, tristeţe şi durere poate fi acumulată la aflarea acestui lucru, mai ales dacă simţeai că partenerul tău este cea mai importantă persoană pentru tine. Oricât de dezamăgită ai fi după acest episod, nu te grăbi să le spui tuturor ceea ce ţi se întâmplă.

  • Sunteţi un cuplu la început de drum şi aţi decis să vă mutaţi împreună? Ei, acesta este cu adevărat un punct de cotitură. Dacă amândoi veţi şti să vă purtaţi bine şi respectaţi nişte reguli, relaţia are mari şanse de viaţă lungă.

  • O situaţie care poate afecta negativ relaţia cu noul partener

    Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

  • Atacţia puternică faţă de anumite persoane

    Uneori, întâlnim anumite persoane care ne taie respirația sau cu care avem o chimie puternică în spatele căreia părem să nu mai vedem nimic. Este dificil să spui „nu' unui astfel de partener și ne putem lăsa purtate de val. De multe ori, acest lucru se întâmplă sub cupola idealului relațional, al partenerului perfect: trebuie să existe chimie sexuală, trebuie să fie pasiune.