Să închei o relaţie nu este uşor. Fă lucruri care să te facă să treci peste momentele dificile

incheit.jpg

Să închei o relaţie nu este uşor
Concentrează-te pe starea ta de bine şi fă lucruri care să te facă să uiţi de tristeţe
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Uneori, o persoană suferă mult timp după încheierea unei relații tocmai din cauza unui ego rănit și nu pentru că nu știe să uite dragostea pe care o avea pentru cel care i-a rupt inima! Aceasta înseamnă că ai putea opri complet suferința, dar totuși suferi din cauza senzațiilor neplăcute asociate modului în care ai fost abandonată sau respinsă.

Să încheiem o relaţie nu este uşor, în special dacă încă avem sentimente, dar cum lucrurile nu pot fi schimbate, cel mai bine este să acceptăm realitatea şi să trecem peste momentul dificil. Iar experienţa ne învaţă că acest lucru nu este imposibil.

Nu trebuie să uităm cine suntem, nu trebuie să ne dorim să devenim altcineva

Chiar dacă relaţia ta nu a mers, tu eşti aceeaşi persoană inteligentă, empatică, specială care erai şi în timp ce te aflai în acea relaţie şi înainte de ea, nu uita nicio secundă asta. Nu trebuie să ne dorim să devenim altcineva, să nu ne lăsăm consumate de regret, de tristeţe şi de alte sentimente negative.

Există studii care spun că persoanele care se iubesc pe ele însele au un nivel mai ridicat de autocompasiune şi reuşesc să treacă mai uşor peste o despărţire. Adu-ţi aminte de lucrurile care îţi plăceau pe vremuri şi de ce. Reia obiceiurile plăcute la care ai renunţat după ce ai intrat în relaţie.

Concentrează-te pe starea ta de bine şi fă lucruri care să te facă să uiţi de tristeţe. Şi chiar dacă, aparent, nu te ajută foarte mult, gândeşte-te că ceea ce simţi tu este absolut normal şi că va trece, aşa că este doar o altă experienţă necesară în viaţa ta.

Loading...
 
 

Citește și

 • De ce nu au femeile chef de sex

  Dorinţa, plăcerea şi satisfacţia sexuală a unei femei sunt, în primul rând, o problemă a cuplului. Dorinţa sexuală depinde de satisfacţia în cuplu şi de relaţia femeii cu propria ei feminitate şi sexualitate. Contrar unor convingeri atât de greşite, cum că sunt femei „frigide sau că problema, „vina, este a bărbatului, ca el nu este „priceput, „performant sau că este egoist. Invinovăţirea şi ruşinea inrăutăţesc problemele sexuale ale cuplului şi ale femeii.

 • Nu lăsaţi rutina zilnica să vă afecteze relaţia

  Rutina în relaţiile de cuplu, de cele mai multe ori, poate fi benefică. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

 • Aceasta este una dintre cele mai importante nevoi în cadrul unui cuplu!

  Ceea ce face o relație să meargă sunt doi parteneri echilibraţi emoțional, care își pot recunoaște nevoile, care știu cum să și le împlinească sau care știu cum să comunice despre ceea ce își doresc să primească. Doi parteneri care sunt deschiși la a afla despre nevoile celui de lângă ei.

 • Modalitatea prin care vă puteţi îmbunătăţii sistemul imunitar

  Sistemul imunitar sau sistemul de apărare a corpului este cel care ajută organismul nostru să lupte împotriva infecţiilor şi viruşilor. Există mai multe modalităţi prin care putem să îmbunătăţim sistemul de apărare a organismului, începând cu consumul de legume şi fructe, continuând cu vaccinurile antigripale sau de altă natură şi terminând cu activităţi precum partidele de sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1