Rutina în timpul căsătoriei nu ar trebui să fie o normalitate

rutina.jpg

Rutina din timpul căsătorie nu ar trebui să fie o normalitate
Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitate
foto: 123RF

Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitate, care vine o dată cu trecerea timpului, ci este rezultatul unor dezechilibre şi deficienţe de comunicare între cei doi parteneri şi a unor factori externi, care influenţează modul de evoluţie al relaţiei şi felul în care cuplu se raportează la aceasta.

În cele mai multe cazuri, principalii factori care influenţează legătura emoţională a soţilor sunt reprezentate de apariţia copiilor, de stres şi rutină, grijile casnice, problemele financiare ale familiei, lipsa timpului liber, oboseala.

Fie că este vorba de toate aspectele sau doar de câteva dintre ele, acestea sunt percepute de soţi drept un volum de probleme şi responsabilităţi cu care trebuie să se descurce astfel încât să menţină familia la un anumit nivel de siguranţă şi linişte. În acest fel, cuplul îşi concentreză atenţia, energia, răbdarea şi resursele doar în acest sens, lăsând pe plan second relaţia sentimentală.

În cazuri mai grave, aceste distrageri şi probleme ajung să se materializeze în ziduri pe care partenerul mai vulnerabil ajunge să le ridice în fata celuilalt.

Oricât de greu de acceptat pot părea aceste fapte, dacă realizezi că te afli într-o astfel de situaţie, este bine să colaborezi cu soţul tău şi să încerci să găsiţi împreună o rezolvare a problemei deoarece doar aşa poate fi restabilit echilibrul.

 

Loading...

Citește și

 • dureri in timpul sexului

  Durerile simţite în timpul actului sexual sunt din ce în ce mai întâlnite în cazul femeilor, dar multe dintre ele nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată o cauză care poate determina apariţia durerii în momentul intim.

 • secretul relatie fericite sex

  Activitatea sexuală este foarte importantă pentru a avea o relație fericită pe termen lung. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa intimă şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu.

 • sex cuplu dimineata endorfine dragoste

  Te simți plină de energie dimineața? Conform unui studiu realizat în Marea Britanie s-a descoperit că cel mai bun moment în care poți face sex este în zorii zilei, mai exact în jurul orei 7:30 sau la 45 de minute după ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?

 • mancare eviti probleme sexuale

  Dacă viaţa ta sexuală nu mai este ca la început, trebuie să ştii că şi alimentaţia ar putea influenţa acest lucru. Consumul de grăsimi poate afecta serios activitatea intimă a fiecaruia dintre noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1